13. zastávka Kola pro život zavede cyklisty do Mladé Boleslavi

Autor

Tradiční a oblíbená destinace ve městě automobilů, dvě závodní trasy, pohodová Family jízda i Dětský sportovní den. To je ve zkratce Mladá Boleslav Tour ŠKODA AUTO, která se uskuteční v sobotu 18. září coby třináctý díl seriálu Kolo pro život. 

13. zastávka Kola pro život zavede cyklisty do Mladé Boleslavi

„Jsme rádi, že i v tomto roce zavítáme do Mladé Boleslavi, kam Kolo pro život již neodmyslitelně patří. Díky velké podpoře města se zde může konat bohatý doprovodný program pro děti. Letos jsme připravili páteční Dětský sportovní den, kde se děti mohou vyřádit na celé řadě naučných atrakcí a zároveň se něco dozvědět o bezpečnosti a pravidlech silničního provozu,“ říká Tomáš Pravenec, ředitel komunikace pořádající agentury Petr Čech Sport.

Sobota pak bude patřit především závodění. Nejdelší trasa B (53 km) odstartuje tradičně od zákaznického centra automobilky, odkud cyklisty povede přes Bukovno, Hrdlořezský důl, zříceninu hradu Zvířetice a podél Jizery do cíle. Start kratšího 31kilometrového okruhu (trasa C) bude v zázemí závodu na Krásné louce, ze stejného místa se na trať vydají také účastníci Family jízdy. Nejmladší návštěvníci se mohou kromě pátečního programu zapojit také do dětských závodů všech kategorií. 

Zájemci o závod Mladá Boleslav Tour ŠKODA AUTO se mohou registrovat online do 15. září. Seriál Kolo pro život pokračuje 25. září v Odrách. 

Cyklistická
přilba ano, či ne?
Autor

Jezdíte na kole? Pokud ano, vyřešte hned na začátku zásadní otázku: cyklistická helma ano, či ne? Odpověď je jasná: ANO. Stačí se podívat na statistiky úrazů cyklistů – zranění hlavy je tím nejčastějším. Často s tragickými následky jen proto, že cyklista neměl přilbu. Nanejvýš důležité je ale vybrat správnou, kvalitní a vhodnou helmu, stejně jako ji správně nosit.

Pokračovat ve čtení

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé