Červnová tipovací soutěž s STRABAG 2022

Autor

Dnes nám začíná první měsíční soutěž sezony 2022! Cenu pro vítěze si připravil hlavní partner projektu Kolo pro život, stavební společnost STRABAG. Odpověz na soutěžní otázku do 30. června do 12:00 a vyhraj parádní věci!  

Červnová tipovací soutěž s STRABAG 2022

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA:

„Kolik stanic bude mít celkově nová linka Metra D v úseku od Náměstí Míru po Depo Písnice, a které dvě jsou nyní ve výstavbě?“

PRAVIDLA
Účastníkem Tipovací soutěže Kolo pro život 2022 se stává každý (dospělý či dítě), kdo se zaregistruje na www.kolopro.cz  a pošle svůj tip na soutěžní otázku spolu se svým registračním číslem KPŽ na soutez@kolopro.cz. Své tipy na soutěžní otázku mohou soutěžící posílat vždy do posledního dne konkrétního měsíce do 12:00 (poledne). Vždy na prvním závodě následujícího měsíce bude ze všech správných odpovědí vylosován a vyhlášen jeden šťastný výherce, jehož jméno bude posléze zveřejněno na webu www.kolopro.cz a sociálních sítích projektu. Vítěz převezme cenu z rukou zástupce partnera, který bude garantem konkrétní soutěže v konkrétním měsíci, případně mu bude předána dle osobní domluvy.

Hodně štěstí všem soutěžícím! 

Tipy na výlety v okolí sobotního závodu KPŽ na Orlíku
Autor

Nechte se inspirovat výběrem zajímavých tipů na výlety a vyjížďky na kole v okolí Orlík Tour Kooperativy 2018, které jsme pro vás připravili ve spolupráci s agenturou CzechTourism a jejím projektem Česko jede.

Pokračovat ve čtení

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé