Finálový večer KPŽ 2021 bude SHOW!

Autor

Milovníci horských kol, zbystřete! Letošní sezona se nezadržitelně chýlí ke konci, boje v dospělých, dětských i týmových bodovacích soutěžích seriálu KPŽ se řítí do finiše. A právě proto odtajňujeme informace ohledně Finálového večera – společenské události, která se každoročně těší velké oblibě a kde pravidelně oficiálně uzavíráme sezonu. A letos to bude SHOW!
 

Finálový večer KPŽ 2021 bude SHOW!

Letos naživo!

Minulý rok jsme se museli přizpůsobit situaci a Finálový večer jsme s týmem Tomáše Hauptvogela uspořádali online. Bylo to fajn, ale letos se uvidíme naživo. Na Finálovém večeru se potkají soupeři, kolegové z týmů, sportovci ze všech koutů republiky, rodiče nadějí, členové organizačního týmu, známé osobnosti i podporovatelé projektu. Bude to pulzující složení, co říkáte? 

Praha – Chodov, 15. října

I letos se potkáme ve vyzkoušených a skvělých prostorách Centra pohybové medicíny na pražském Chodově. Akce se uskuteční v pátek 15. října, otevření sálu plánujeme na 18:00, začátek programu v 19:00. Jako první proběhne vyhlášení dětských soutěží, po pauze pak půjdeme na dospělé výherce. 

Jak se dostanu na Finálový večer?

Finálový večer je pro pozvané hosty – děti, které se umístily v celkovém pořadí, a jejich rodiče jako doprovod, dospělé výherce bodovacích soutěží na trasách B, C anebo v rámci týmu. Kategorie, kterých se to týká, uvádíme pro pořádek níže. Vzhledem ke kapacitě se není možné na akci dostat jiným způsobem. Pozvánky budou všem dotyčným odeslány v týdnu po Ralsku, tedy 4. – 8. října. 

Program a moderátoři

Tématem večera je SHOW! Se svým programem vystoupí novinka letošního programu KPŽ, Zlobidla s.r.o., Vašek Kolář (mistr světa v bike trialu a finalista show Česko Slovensko má talent 2019), který slíbil přeskakovat diváky. Troufnete si? Samozřejmostí je fotokoutek, který znáte z areálu KPŽ.

Večerem nás provedou naše moderátorské hvězdy v týmu B & B, bez kterých si akce KPŽ neumíme představit – Lukáš Beděrka obstará dětské vyhlášení a Michal Berka dospělé. 

Občerstvení

Celou sezonu jste dřeli, makali, tak je na čase si trochu dopřát. Pro všechny bude připraveno občerstvení formou rautu, nealko nápoje a něco sladkého na zub. Pro dospělé nesmí chybět studené pivo či kvalitní víno.

Kategorie 

Níže uvádíme kompletní přehled seriálových kategorií.

Prestige Trophy Maraton a Prestige Trophy Classic

Dětské závody NOVA Junior Trophy

Absolutní pořadí a týmové soutěže

Covidové opatření

Prosím, počítejte s tím, že se u vchodu budete muset prokázat covidovou bezinfekčností, tedy:

  • ukončeným očkováním, minimálně dva týdny po poslední dávce,
  • certifikovaným antigenním testem starším ne více než 3 dny,
  • certifikovaným PCR testem starším ne více než 7 dní,
  • potvrzením o prodělání covidu. 

Moc se na vás těšíme!

Tým KPŽ
 

Co udělat s kolem po sezóně?
Autor

Jestli nepatříte mezi celoroční vyznavače cyklistiky a v zimě nejezdíte, nastal čas kolo zkontrolovat, provést základní servis a miláčka přes zimu uložit tak, abyste s ním na jaře měli co nejméně práce.

Pokračovat ve čtení

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé