Kolo pro život odstartovalo Bikemaratonem Beroun Kooperativy, dorazilo přes 1500 cyklistů

Autor

Největší cyklistická MTB série pro veřejnost Kolo pro život má za sebou úvodní akci sezony. Třetí ročník akce Bikemaraton Beroun Kooperativy přilákal v sobotu 23. dubna na start více než 1500 nadšených účastníků z celé republiky, pro které byly připravené perfektní trasy a skvělý doprovodný program zdarma. Pátek před akcí patřil Dětskému sportovnímu dni, který si užilo více než 400 dětí z místních škol. 

Kolo pro život odstartovalo Bikemaratonem Beroun Kooperativy, dorazilo přes 1500 cyklistů

Sezonu jsme odstartovali opravdu parádně, účast i průběh akce v Berouně nám jasně ukazuje, že cyklistika i náš projekt Kolo pro život jsou fenomény sportu pro veřejnost v České republice. Pozitivní reakce nás nabíjejí do dalších akcí, nastavenou laťku budeme chtít minimálně udržet,“ uvádí Tomáš Pravenec, ředitel komunikace za pořádající agenturu Petr Čech Sport. 


Za krásného počasí se cyklisté vydali na příjemné závodní trasy B a C o délce 51, respektive 33 kilometrů. Elitní trasu ovládl Lubomír Petruš z D2 Mont Merida Cycling Team, v ženské kategorii zvítězila Aneta Hovorková z Jaroslav Kulhavý Cycling Team. Pro rodiny s dětmi byla připravena oblíbená nezávodní Family jízda i dětské závody NOVA Junior Trophy pro všechny věkové kategorie. Díky spolupráci s městem Beroun se všichni obyvatelé přilehlých obcí mohli zúčastnit jakéhokoliv závodu zdarma. Stejně tak startovaly zdarma děti z Berouna. Pro závodníky bylo připravené kompletní zázemí – cyklistické depo, půjčovna, teplá sprcha, možnost umytí kola i bezpečná zóna od Kooperativy. Sportovní den doprovázel i bohatý program, který zahrnoval oblíbený fotokoutek, malování na obličej v dětské zóně s 211, IN-body analýzu či populární T-Mobile Adventure Park. 


Doplňující informace k 23. ročníku série Kolo pro život jsou k dispozici na stránkách www.kolopro.cz. Seriál pokračuje 14. května v Mladé Boleslavi. 
 

Mladá Boleslav jako město automobilů? Prim bude hrát Kolo pro život
Autor

Co se ti vybaví, když se řekne Mladá Boleslav? Řadě z nás v souvislosti s tímto středočeským městem vyvstane na mysl proslulá automobilka Škoda Auto. Čtrnáctého května se však do středu zájmu dostane úplně jiný dopravní prostředek. Další díl ze seriálu závodů Kolo pro život s názvem Mladá Boleslav Tour ŠKODA AUTO se totiž koná právě zde a už teď ti můžeme zaručit, že se rozhodně máš na co těšit.

Pokračovat ve čtení

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé