Kolo pro život pokračuje v Mladé Boleslavi

Autor

Třináctý díl největší cyklistické MTB série pro veřejnost Kolo pro život hostí Mladá Boleslav. Tradiční a oblíbená destinace v rámci závodního kalendáře ožije atmosférou velkých cyklistických akcí v sobotu 18. září. Mladá Boleslav Tour ŠKODA AUTO slibuje celodenní sportovní program pro celou rodinu.

Kolo pro život pokračuje v Mladé Boleslavi

V letošním kalendáři cyklistického seriálu Kolo pro život zbývají tři poslední akce. První z nich je tradiční podnik v Mladé Boleslavi, kde závodníci na hlavní 53kilometrové trase B startují přímo od zákaznického centra slavné automobilky. „Úvod závodu cyklisté absolvují za zaváděcím vozem ŠKODA a mohou si tak vychutnat nefalšovanou atmosféru velkých sportovních událostí, které automobilka ve světě podporuje,“ popisuje Tomáš Pravenec, ředitel komunikace pořádající agentury Petr Čech Sport.


Trasa následně pokračuje podél řeky Jizery do Čejetic, skrz Hrdlořezský důl a kolem zříceniny hradu Zvířetice, kde závodníky čekají dva nejprudší výjezdy a průjezd hradním příkopem. Na kratší „céčko“ se cyklisté vydají z Krásné louky – 31kilometrový okruh nabídne různorodý povrch i hravé pasáže se sjezdy a výjezdy. Ze stejného místa odstartuje také oblíbená Family jízda, která zavede účastníky na 20kilometrový okruh okolo zříceniny hradu Michalovce. Součástí sobotního programu jsou také dětské závody NOVA Junior Trophy ve všech věkových kategoriích. 


Zájemci o závod Mladá Boleslav Tour ŠKODA AUTO se mohou registrovat prostřednictvím oficiálních stránek do 15. září. Seriál Kolo pro život pokračuje 25. září v Klokočůvku u Oder. 
 

Tipy na výlety v okolí Mladá Boleslav Tour ŠKODA AUTO
Autor

Ve spolupráci s agenturou CzechTourism a jejím programem „Česko jede“ jsme pro účastníky sobotního Kolo pro život připravili několik zajímavých tipů na výlety a vyjížďky po okolí i na prohlídky přímo v Mladé Boleslavi.

Pokračovat ve čtení

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé