Pravidla tipovací soutěže KPŽ 2021

Autor
Pravidla tipovací soutěže KPŽ 2021

1. Soutěž probíhá v roce 2021 v období květen–říjen vždy od prvního do poslední dne v měsíci (pokud není uvedeno jinak). Tipovací soutěž KPŽ 2021 je rozdělena do šesti měsíčních soutěží – květen, červen, červenec, srpen, září, říjen.

2. Každá z měsíčních soutěží nese název jednoho z partnerů seriálu KPŽ. 

3. Soutěže se mohou zúčastnit všechny osoby, které se registrují na webu projektu www.kolopro.cz a odpoví na soutěžní otázku. Soutěžní otázka je pro každou z měsíčních soutěží jiná. Soutěžní odpověď pro všechny měsíční soutěže je soutěžící povinen zaslat elektronicky mailem na adresu soutez@kolopro.cz společně s registračním číslem KPŽ a telefonním kontaktem. Odesláním odpovědi souhlasí dotyčný s účastí v soutěži.

4. Účastník nahlášením svých údajů souhlasí s jejich zpracováním a shromažďováním v databázi společnosti PETR ČECH SPORT, a.s. a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním. Informace o účastníkovi jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

5. Každý z uvedených měsíců se jedná o zaslání správné odpovědi na otázku, která je vždy před začátkem nové měsíční hry uvedena na webu www.kolopro.cz. Správná odpověď má vždy pouze jednu variantu. Správné odpovědi jsou organizátorem tipovací soutěže pečlivě uschovávány tak, aby všechny správné odpovědi mohly usilovat o výhru.

6. Každý soutěžící má možnost jedné soutěžní odpovědi v rámci jedné měsíční hry. Jeden soutěžící tak může v roce 2021 soutěžit celkem šestkrát. Databáze soutěže obsahuje odpovědi všech soutěžících a jejich osobní údaje.

7. Po skončení soutěže (vždy poslední den v daném měsíci ve 12:00 hodin v poledne) budou všechny správné odpovědi zařazeny do losování o celkového vítěze dané měsíční soutěže.

8. Vylosování a vyhlášení výherce proběhne vždy na nejbližším závodě po ukončení hlasování. V rámci měsíční soutěže bude oceněn vždy jeden výherce, který bude slavnostně vyhlášen na pódiu ihned po losování. Informace o výherci budou vždy zveřejněny na webových stránkách www.kolopro.cz a sociálních sítích projektu.

9. Výherci budou o své výhře informování e-mailem, ve kterém budou vyzvání k zaslání adres, kam výhru chtějí poslat. V případě, že na zaslaný e-mail do 3 pracovních dnů nebudou reagovat, tak jejich nárok na výhru propadá.

10. Výhra v každé měsíční soutěži bude vždy představena

11. Výhry budou zaslány výhercům nejpozději 10 pracovních dnů od skončení každé
měsíční soutěže. V případě osobní domluvy lze výhru předat i osobně.

12. Pořadatelem soutěže je PETR ČECH SPORT, a.s. se sídlem Hvězdova 1716/2b, 140 78 Praha 4, IČO 02862336, DIČ:CZ02862336, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném
Městským soudem v Praze v oddíle C, vložka 224696.

13. Pořadatel si vyhrazuje právo ze soutěže vyřadit soutěžící, kteří porušili některé z
pravidel soutěže nebo se pokusili podvádět.

14. Pořadatel soutěže má právo pravidla soutěže kdykoli změnit nebo soutěž úplně zrušit. 15. Výhra není právně vymahatelná a výherce nemá právo na finanční ani jiné odškodnění.

Cyklistická
přilba ano, či ne?
Autor

Jezdíte na kole? Pokud ano, vyřešte hned na začátku zásadní otázku: cyklistická helma ano, či ne? Odpověď je jasná: ANO. Stačí se podívat na statistiky úrazů cyklistů – zranění hlavy je tím nejčastějším. Často s tragickými následky jen proto, že cyklista neměl přilbu. Nanejvýš důležité je ale vybrat správnou, kvalitní a vhodnou helmu, stejně jako ji správně nosit.

Pokračovat ve čtení

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé