Prázdninová akce Kolo pro život : Prodloužená online registrace, úprava startovného na trasách C

Autor

Nejen kolem živ je člověk. V letních měsících řeší i ti největší sportovní nadšenci také plánování programu dětí, dovolených a kompletních rodinných harmonogramů. Právě z důvodu nutné organizace času a mnohdy nepředvídatelných změn v programu chceme všem našim fanouškům a účastníkům nabídnout flexibilnější plánování účastí na jednotlivých akcích Kolo pro život. Užijte si prázdniny a zbytek roku u nás!

Prázdninová akce Kolo pro život : Prodloužená online registrace, úprava startovného na trasách C

V praxi se tak účastníci nebudou muset na akce hlásit nejpozději v neděli, ukončení možných online přihlášek se posouvá do středeční půlnoci. Platí pro všechny závody do konce roku 2021.

Z cen doznala úprav trasa C obecně a trasa B na místě. Jsme si vědomi rozdílu tras C oproti trasám B – počet občerstvovaček, délka tratě. Právě tato trasa je z našich statistik a zkušeností nejmasivněji využívána hobby cyklisty, kteří svoji účast často spojují s rodinným výletem a maximálním využitím možností areálu. Stejně tak chápeme, že možnost zakoupení nejlevnějšího startovného v prosinci 2020 přehlušila tehdy probíhající pandemie. Změny platí od úterý 29. června od 12:00 do konce roku závodů v roce 2021. 

Zároveň budeme dnes informovat účastníky, kteří si letos zakoupili startovné na trasu / trasy C v původní výši a do zbytku sezony jim nabídneme kompenzaci. Vážíme si každého, kdo se rozhodne u nás strávit svůj volný čas.

 

  • Trasa B původně - 900,- online do neděle / 1100,- na místě
  • Trasa B upraveno - 900,- do středeční půlnoci / 990,- na místě
  • Trasa C původně - 900,- online do neděle / 1100,- na místě
  • Trasa C upraveno - 700,- do středeční půlnoci / 790,- na místě

 

Registrace možná ZDE

Potkáváme se s vámi na závodech, se spoustou z vás se známe dlouhou dobu. K tomuto kroku jsme se rozhodli po vzájemné diskuzi a vyslechnutí spousty názorů. 

Těšíme se na vás!

Váš tým KPŽ

Kolo pro život představuje merch pro sezonu 2021!
Autor

Říká se, že šaty dělají člověka. A u merche Kolo pro život to platí dvojnásob! Podívej se, co jsme si připravili na novou sezonu. Všechny produkty najdeš na našem eshopu

Pokračovat ve čtení

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Partneři závoduwomen for women
středočeský kraj
Penzion Mníšek
AutoPalace
VLS
Střední čechy
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové