Představujeme vám závodní okénko ve spolupráci s Alltraining.cz!

Autor

Ať už jsi pravidelným účastníkem závodů Kolo pro život, nebo se teprve chystáš na svůj první závod a chceš vědět, jak se správně připravit na závod, tak tohle závodní okénko je pro tebe. Se společností Alltraining.cz, která je vedená zkušeným trenérem řady vrcholových sportovců i amatérů Vojtou Beranem, spolupracuje Kolo pro život již 15 let. V tomto projektu ti vysvětlíme, jak se správně připravit na závod v cyklistickém maratonu. 

Představujeme vám závodní okénko ve spolupráci s Alltraining.cz!

Hlavním motivem projektu je zkvalitnění zážitku, který ze závodů Kolo pro život můžeš mít. Pokud totiž nepodceníš přípravu, ať už se jedná o trénink, rozcvičku nebo správnou dietu, tak si samotný závod o to více užiješ, zdokonalíš se a bude tě to ještě více bavit.  

Jedna věc je kouknout na návod, ale druhou věcí je fakt, že Alltraining.cz nabízí na všech závodech Kolo pro život možnost se společně rozcvičit a roztočit nohy před závodem – stačí když přijdeš k jejich stánku hodinu a půl před startem každé trasy. 

 

Vyzkoušet rady můžeš již příští víkend 19. června, kdy se pojede závod Kraličák MTB Tour CARDION

Těšíme se na tebe! 

Kolo pro život a Alltraining.cz 
 

Králický Sněžník - jedinečný sportovní zážitek v krajině, která vás okouzlí
Autor

Co se vám promítne hlavou, když se řekne Králický Sněžník? Ano, krásná krajina Národní přírodní rezervace s panoramaty, které okouzlí každého milovníka přírody. A když to navíc spojíte s cyklistikou na nádherných trasách v jedinečném a naprosto unikátním prostředí, máte o parádní zážitek postaráno. Zaškrtněte si tedy ve svém diáři datum 19. června. Ten den se totiž koná další díl ze seriálů závodů Kolo pro život Kraličák MTB Tour CARDION. A jedním si můžete být jisti. Rozhodně se máte na co těšit. 

Pokračovat ve čtení

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria Tourism
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiCNC
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest