Promo Praha - Karlštejn Tour České spořitelny

Autor

 

Buď s námi a přitom v klidu sám za sebe!

Jak jinak, než strávit první máj - lásky čas s námi a Kolo pro život! Připravili jsme pro Tebe totiž zbrusu nový upravený formát jedinečné trasy Praha - Karlštejn Tour České spořitelny, a to hned na 1. května!

 

Promo Praha - Karlštejn Tour České spořitelny

 

Jsi po zimě nějaký rozlámaný a nevíš, jestli se s kolem v nové sezóně ještě vůbec kamarádíte? Nebo si chceš vyjet na kolo, až se Ti bude chtít, a v klidovém tempu si otestovat Tvoji jarní fyzičku na individuální sportovní trase?

Vůbec Tě nelákají nějaké hromadné cyklistické “ofiko” starty a divoké dojezdy, ale chtěl by sis cestu pěkně projet sám? Jednoduše si chceš užít les a poznat unikátní trasu okolo Karlštejna, kterou jsme pro Tebe připravili? Nebo prostě plánuješ na začátek května vzít drahou polovičku nebo rodinu na fajn výlet pokochat se romantickou přírodou a vyčistit plíce? 

Tak jestli jsme se trefili a Tvá odpověď na výše uvedené otázky je alespoň jednou ANO,  pak jsou námi nachystané trasy v rámci Praha - Karlštejn Tour České spořitelny v upraveném formátu určené přesně pro Tebe!

Připravili jsme celkem tři dospělé značené okruhy v celkové délce 107 km (B trasa - 50 km, C trasa - 36 km a Family jízda - 21 km)! Na zvolenou trasu můžeš vyrazit nezávisle na nás, a to prvního května kdykoliv mezi 9. a 17. hodinou! Svačinu a pití s sebou! Zaregistruj se na Praha - Karlštejn Tour České spořitelny do 25. dubna za minimální příspěvek na úklid trati a buď s námi a přitom v klidu sám za sebe! A neměj strach, účastnický příspěvek na úklid trati totiž obsahuje, všechno, co potřebuješ -  nákrčník, účastnickou medaili s názvem akce, měření času na trase, účastnické číslo s čipem a měřící technologií a účastnický diplom! Zároveň Ti bude v týdnu před konáním akce elektronicky zaslána aktuální mapka trasy.

Máš nějaké dotazy k trase, registraci a další organizaci naší Tour? Pak jsme pro tebe na tomto odkazu připravili hned několik otázek a odpovědí, které by tě mohly v souvislosti s událostí zajímat.

Těšíme se na Tebe prvního května, protože první máj, to je hlavně na kolo čas!

 

Zbystři zrak! Praha – Karlštejn Tour České spořitelny bude!
Autor

Začátek MTB sezony je tady, radujte se přátelé! Tímto vám představujeme upravený formát prvního dílu letošního Kola pro život, Praha – Karlštejn Tour České spořitelny. Nový termín je stanoven na sobotu 1. května.  

Pokračovat ve čtení

Lucie Kubečková

Autor Lucie Kubečková

Lucie žije cyklistikou a outdoorem, je dlouholetou pravidelnou účastinicí na závodech KPŽ.

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria Tourism
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiCNC
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest