Sprinteři na start! Pravidla Hradčanského sprintu České spořitelny

Autor

Vyzkoušejte něco nového! Partnerem prvního ročníku Hradčanského sprintu se v sobotu 28. září na závěrečném závodě 20. ročníku seriálu Kolo pro život, Ralsko MTB Tour, stane titulární partner akce a generální partner celé patnáctidílné bikerské série Kolo pro život - Česká spořitelna.

Sprinteři na start! Pravidla Hradčanského sprintu České spořitelny

Novinka 2. ročníku závodu KPŽ v Ralsku zve na hradčanskou startovací dráhu všechny zájemce, malé i velké. Jedinou podmínkou zapojení do speciálního sprintérské jízdy je absolvování kterékoliv z vypsaných tras Ralsko MTB Tour České spořitelny 2019, včetně nezávodní vyjížďky trasy D a dětských závodů.

Přijďte vyzkoušet své sprinterské a dráhařské schopnosti na 300 m dlouhé dráze, jejíž koridor bude vyznačený souběžně se startovní dráhou hlavní trasy B. V průběhu celého dne budou probíhat jízdy ve dvou časových blocích určených zvlášť dětem a zvlášť dospělým. Startuje se s pevným startem, tzn. s jednou nohou na zemi. Každý má jeden pokus. Pro děti ve věku 1 – 13 let je vyhrazen čas 9:00 – 12:00, dospělí závodníci, mezi které se počítají i kadeti a kadetky ve věku 14 – 16 let, si zazávodí od 13:30 do 15:00.

Zájemci o sprint se nemusí nikde přihlašovat, budou automaticky registrováni na základě svého očipovaného startovního čísla připevněného na řídítkách kol. Na startu budou pořadatelé, kteří dohlédnou na regulérnost závodu. V cíli se na světelné tabuli každému sprinterovi objeví čas na světelné tabuli, na závěr dne se časy seřadí od nejnižších k nejvyšším a budou vyhlášeni a odměněni nejrychlejší závodníci v jednotlivých kategoriích:

1., 2., 3. místo Muži – věcné ceny od České spořitelny
1., 2., 3. místo Ženy – věcné ceny od České spořitelny
Diplom dostanou nejrychlejší děvčata a kluci ze všech tradičních kategorií seriálu ČT :D Junior Trophy (Odrážedla, 0 - 5 let, 6 - 7 let, 8 - 9 let, 10 - 11 let, 12 - 13 let)
Ze všech dětských závodníků a závodnic bude vylosováno 5 účastníků, kteří převezmou věcné ceny.

Takže, vzhůru do sedel! Přijeďte s námi zavřít letošní prosluněnou cyklistickou sezónu KPŽ do cyklistického ráje pod Ralskem! Vyzkoušejte si premiéru nové disciplíny a zkuste porovnat svoji sílu v nohou, dynamiku a finisherské schopnosti. A vy ostatní přijďte fandit!

           Osiřelou dráhu v Ralsku zaplní už tuto sobotu sprinteři!

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria Tourism
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiCNC
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest