Startuje iDNES Premium Sport s mimořádnou nabídkou O2 TV Sport Pack: více sportu i exkluzivní zábavy (nejen) pro sportovní fanoušky!

Autor

iDNES Premium, projekt mediální skupiny MAFRA, který nabízí exkluzivní obsah doplněný o kvalitní zábavu, se od 10. června rozrůstá o zbrusu novou sekci pro všechny příznivce sportu. 

Startuje iDNES Premium Sport s mimořádnou nabídkou O2 TV Sport Pack: více sportu i exkluzivní zábavy (nejen) pro sportovní fanoušky!

Speciál iDNES Premium Sport přináší unikátní spojení sportovního obsahu a lifestylu. Prémiové sportovní léto přinese originální zpravodajství například z právě začínajícího fotbalového Eura, tenisového Wimbledonu, letních olympijských her, či z cyklistické Tour de France, kterou doprovodí soutěž o poukaz na atraktivní zájezd přímo do míst závodu se společností Škoda Auto. Čtenáři s nově zakoupeným ročním členstvím v iDNES Premium mohou navíc využít mimořádné nabídky ve spolupráci s O2 TV v podobě sportovního balíčku O2 TV Sport Pack na 12 měsíců za jedinečnou cenu 390 Kč a získat tak dvě skvělé služby v přepočtu za 65 Kč měsíčně.

Díky iDNES Premium tak mohou pohodlně a za bezkonkurenční cenu sledovat na 5 HD kanálech to nejlepší ze sportu - například 1. českou fotbalovou ligu, anglickou Premier League či extraligu ledního hokeje a další prestižní sportovní události.

„Sport je od začátku významnou součástí projektu iDNES Premium. Se zlatým logem už vyšlo přes tisíc článků, které zpravidla patřily k těm nejčtenějším. V roce mimořádných sportovních událostí jsme se rozhodli prémiový obsah ještě dál rozšířit, a proto zakládáme speciál iDNES Premium Sport,“ říká zástupce šéfredaktorky iDNES.cz Jaroslav Beránek.

Sportovní rubrika má na iDNES.cz dlouhou tradici. Vznikla jako jedna z prvních na českém internetu už v září 1999 a vyprofilovala se jako komplexní web zaměřený na široké spektrum sportů, který stojí na respektovaných novinářích. Čtenáři jsou zvyklí na autorský styl například Karla Knapa, Jana Paličky či Tomáše Macka, který minulý týden převzal prestižní Cenu Oty Pavla.

iDNES Premium Sport nabídne nové formáty a videopořady se sportovní tématikou, zajímavé rozhovory, fundované analýzy i komentáře a především exkluzivní reportáže z místa dění významných sportovních událostí letošního roku. 

„Původní obsah z místa je pro nás klíčový. Právě pohled do zákulisí velkých akcí, autentické dojmy z atmosféry, bezprostřední reakce českých i zahraničních sportovců nebo rozhovory s osobnostmi patří do konceptu obsahu, který chceme v iDNES Premium Sport nabízet,“ dodává vedoucí sportovní redakce Ondřej Trunečka.

Vedle pohledu zkušených novinářů najdou předplatitelé iDNES Premium Sport také názory sportovců. Dění na hokejovém mistrovství světa pro iDNES Premium komentoval olympijský vítěz z Nagana a trojnásobný světový šampion Robert Reichel. K němu se při Euru, Wimbledonu či Tour de France připojí další sportovní legendy.

Podívat se mezi účastníky Tour de France mohou i předplatitelé iDNES Premium. Soutěž o VIP zájezd bude probíhat od 10.6. do 28.6.2021 a na výherce čeká například let vrtulníkem nad dějištěm závodu, sledování etapy z doprovodného vozu a mnoho dalších zážitků.

iDNES Premium Sport je k dispozici všem předplatitelům iDNES Premium. Cena ročního členství iDNES Premium je 390 Kč, uživatelé tedy za členství na období dvanácti měsíců zaplatí jen hodnotu deseti měsíčních plateb. Stávající členové iDNES Premium si roční členství mohou přikoupit a bude jim o již zaplacenou dobu prodlouženo.

Více informací o výhodách iDNES Premium a novou sekci iDNES Premium Sport.
 

Tipovací soutěž s pojišťovnou Kooperativa červen 2021
Autor

Druhá měsíční soutěž roku 2021 je tady! Cenu pro vítěze si připravil hlavní partner projektu Kolo pro život,pojišťovna Kooperativa. Odpověz na soutěžní otázku do 30. června do 12:00 a vyhraj víkendový pobyt pro dvě osoby v krkonošských KOOPcích.

Pokračovat ve čtení

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria Tourism
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiCNC
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest