Ta pravá výzva! Gravel and MTB Rallye Ralsko čeká právě na tebe

Autor

Boj o každou minutu, konkurence, která ti neodpustí vůbec nic. A zároveň parádní cyklistický zážitek v nádherných kulisách Libereckého kraje. Jestli právě něco podobného hledáš, pak pro tebe máme skvělou zprávu. V neděli 3. října se koná partnerský závod seriálu Kolo pro život pod názvem Gravel and MTB Rallye Ralsko. Klání cyklistických nadšenců ti však nabídne mnohem více, než bys čekal. Netradiční a především zajímavý formát závodu, přátelská atmosféra a maximální péče o tebe i tvé parťáky, na to vše se můžeš těšit už nyní. S přihlášením určitě neváhej, čeká tě akce, na kterou budeš vzpomínat.

Ta pravá výzva! Gravel and MTB Rallye Ralsko čeká právě na tebe

Možná tě to už někdy napadlo. Jaké to je vydat se do závodu individuálně v pravidelných časových intervalech tak, jako je tomu například u motoristických rallye podniků či některých biatlonových nebo běžeckých akcí? A chtěl by sis něco podobného zkusit? Pak pro tebe máme ten nejlepší tip. Gravel and MTB Rallye Ralsko ti právě tuto variantu měření sil nabídne. A jedním si můžeš být jist. Čeká na tebe akce, která tě nadchne. 

REGISTRACE DOSTUPNÁ ZDE.

Přihlas se na Orlík!

Formát závodu

Jak tedy vše probíhá? Délka závodu, na který můžeš dle vlastního uvážení vyrazit na horském, crossovém kole či gravelu, je zhruba 50 kilometrů a skládá se ze dvou částí - transferů a jednotlivých měřených úseků. Kterou z daných variant akce začne, určí před závodem pořadatelé. V případě transferu jde o přesun skupin závodníků z cíle jednoho měřeného úseku k startu dalšího. Doba, za kterou se spolu s ostatními přemístíš, se ti do výsledného času nezapočítává. Do ostré akce vyrazíš až v rámci měřeného úseku, a to v intervalech 30 až 60 sekund na pokyn startéra. O tvém konečném umístění rozhoduje součet časů ze všech měřených rychlostních částí. Kolik jich bude, záleží na pořadatelích, vše potřebné se dovíš při předstartovní prezentaci.

Zážitek pro všechny

A teď to nejdůležitější. Pokud si myslíš, že závod bude pro tebe příliš náročný a nebudeš stačit, rádi bychom tě vyvedli z omylu. Akce je rozdělena do šesti kategorií podle pohlaví i věku a na své si tak přijdou opravdu všichni. Smyslem závodu není na prvním místě to, aby ses v potu tváře na pokraji vyčerpání dostal do cíle. Jde především o to vychutnat si krásu cyklistiky v nádherném prostředí Libereckého kraje a především v přátelské atmosféře stejně naladěných parťáků. A když k tomu přidáš ještě i sportovní úspěch, tím lépe. Na tři nejlepší v každé ze šesti kategorií čekají medaile a věcné ceny.  Závod Gravel and MTB Rallye Ralsko se koná jako samostatný podnik a jeho výsledky se tudíž nezapočítávají do žádného ze seriálů. 

Zázemí zajištěno

Péče o všechny účastníky je pro nás na prvním místě. Můžeš se tedy spolehnout na to, že na trati budou připraveny občerstvovací stanice, které však mohou mít v souladu s aktuálními epidemiologickými opatřeními samoobslužný charakter. Samozřejmostí jsou sprchy, teplé jídlo v cíli závodu, nebo úschovna osobních věcí. A i tady platí, že čím dříve se na akci Gravel and MTB Rallye Ralsko přihlásíš, tím levnější to budeš mít. Pokud si zajistíš účast online, zaplatíš 700 korun. Jestli se ale rozhodneš na poslední chvíli, není problém, rádi tě uvidíme.  Přihlásit se totiž můžeš i v den závodu při prezentaci, účast tě však bude stát o devadesát korun více. Jen pro pět set korun budeš muset sáhnout do peněženky v případě, že jsi o den dříve absolvoval jednu ze tří závodních tras. Ralsko - Letiště Hradčany je místem, kde se koná 3. října v 9:00 prezentace závodu, vyhlášení vítězů je naplánováno zhruba na 16:00.

KOMPLETNÍ INFORMACE NAJDETE NA STRÁNCE AKCE.

REGISTRACE DOSTUPNÁ ZDE.

Tak co, máš chuť vyrazit do akce a ukázat konkurenci, že rozhodně nedáš svou kůži lacino? Pokud ano, moc nás tvůj zájem těší a jsme připraveni tě přivítat v neděli, 3. října v Ralsku!

Přihlas se na Orlík!

Gravel bike udělá z nudných cest pestrou paletu zážitků
Autor

Předem přihlášení si vyberou prezenční místo dle trasy
a přiděleného startovního čísla. Zde obdrží sáček se
startovním číslem s nalepeným čipem, fazetami a lístky
na jídlo, pití a do tomboly.
Registrovaní na místě zaplatí příslušnou částku u okénka
pro Příchozí, kde obdrží výše zmíněný sáček.

Pokračovat ve čtení

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé