Televizní reportáže z parádního KPŽ cyklovíkendu na Vysočině

Autor

Už dnes a zítra máte možnost připomenout si prostřednictvím televizních obrazovek desátý podnik seriálu Kolo pro život 2019. Reportáže na programu ČT Sport si zapnete dnes v 13:40 a zítra v 14:05.

Televizní reportáže z parádního KPŽ cyklovíkendu na Vysočině

Generální mediální partner seriálu Kolo pro život 2019 a titulární partner závodu ČT Trans Brdy, Česká televize připravila pro všechny příznivce horských kol reportáže z dvoudenního závodu jubilejního 20. ročníku KPŽ. Vysočina Arena Tour České spořitelny se konala během uplynulého víkendu 10. – 11. 8. v slavné Vysočina Areně za účasti 2300 bikerů a bikerek!

Kameramani ČT opět zachytili jedinečnou atmosféru všech závodních i nezávodních aktivit, které se během sportovního víkendu v Areně a v jejím okolí uskutečnily, ať už to byly výkony dospělých bikerů na závodních trasách A, B a C, úsilí malých závodníků v rámci mistrovských závodů ČT :D Junior Trophy nebo skvělou náladu a nasazení účastníků nezávodní trasy D – Family jízdy, rodinek na orienťáku Family Adventure, elektrokolistů na E-bike Eliminátoru či cyklistů v partnerském závodě Gravel & MTB Rallye Vysočina. Nebudou chybět zajímavé rozhovory a záběry na místní úchvatnou přírodu.

VYSÍLACÍ ČASY reportáží ze závodu Vysočina Arena Tour České spořitelny 2019 na programu ČT Sport:
Čtvrtek   15. 8. 2019,  13:40 - 10 minutový záznam
Pátek       16. 8. 2019,  14:05 – 25 minutový záznam

Pokud nestihne premiéry, můžete se stejně jako na všechny ostatní reportáže ze závodů KPŽ 2019 podívat ze záznamu na ivysílání ČT, delší reportáž najdete od 16. 8. ZDE.

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria Tourism
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiCNC
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest