Termíny závodů pro 24. sezonu KPŽ jsou zveřejněny

Autor

V pátek 14. 10. proběhlo tradiční a oficiální ukončení v pořadí již 23. sezony Kolo pro život, na kterém byly poprvé zveřejněny termíny a lokality pro nadcházející sezonu. Moc rádi Ti všechny změny nyní objasníme a prozradíme, kdy se bude možné na jednotlivé závody přihlásit. 

Termíny závodů pro 24. sezonu KPŽ jsou zveřejněny

Termíny 2023

Nová lokalita na jihu Čech

Největší novinkou, která nás v roce 2023 čeká, je pátá zastávka, která se bude konat v Hluboké nad Vltavou. Jedná se o velmi atraktivní lokalitu se skvělým zázemím ve sportovním areálu včetně lanového parku a jiných aktivit. Trasy se dostanou i do jinak nepřístupné obory, Family jízda povede částečně po cyklostezce Hluboká – České Budějovice. Máte se na co těšit.


Proč chybí NMNM? 

V nedávno rozeslaném dotazníku po sezoně se akce ve Vysočina Areně umístila na druhém místě v popularitě KPŽ termínovky. Pokud by to bylo jen na nás, tak by závod zůstal v termínové listině, ale bohužel to aktuálně neovlivníme. V roce 2024 bude ve Vysočina Areně MS v biatlonu a areál bude procházet rekonstrukcí, která nedovolí uspřádání KPŽ. Počítáme, že se do této lokality vrátíme. 


Vracíme se do Stříbrnice nedaleko Kralického Sněžníku

Vyrovnáváme počet závodů na Moravě a ve středních Čechách. 22. července se vrátíme do Stříbrnice, kde jsme byli poprvé v roce 2021. Důvodem pro návrat je zpětná vazba od závodníků a výkonnostních jezdců z tras B a C, která nás přesvědčila, že bychom se sem měli vrátit. Velkým lákadlem bude také to, že ve stejný termín tu proběhne i závod T- Mobile České Enduro Serie. Těšit se tak můžeš na parádní výhledy, boží tratě a víkend plný cyklistiky. A pokud zrovna nebudeš závodit, můžeš se přijít kouknout na enduro a pořádně za fandit.
 

Kdy se začne prodávat startovné?

1. listopadu bude spuštěn prodej permanentek na e-shopu, přihlášení na jednotlivé závody pak bude možné na začátku roku 2023. Na e-shopu bude také zveřejněn dárkový voucher na jedno startovné, kterým bude možné potěšit své blízké na Vánoce. 

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhej kontaktovat na našich sociálních sítích nebo na info@kolopro.cz 

Tým KPŽ
 

Spouštíme prodej permic na sezonu 2023!
Autor

Dobrých zpráv není nikdy dost! Právě jsme spustili prodej permic pro 24. sezonu tvého oblíbeného cyklistického seriálu Kolo pro život. Můžeš si tak v klidu a pohodě zajistit nejlevnější startovné a ušetřit si stres a přemýšlení v průběhu sezony. Zároveň to může být super sportovní dárek pro někoho k blížícím se Vánocům. Nejlepší dárek je vždy zážitek! 
 

Pokračovat ve čtení

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé