TV Nova generálním mediálním partnerem Kolo pro život

Autor

Novým generálním mediálním partnerem cyklistického seriálu horských kol Kolo pro život se od sezony 2021 stává TV Nova. Nejsledovanější česká televizní stanice navíc obsadí stejnou pozici také u bikerského seriálu T-Mobile Česká Enduro Série.

TV Nova generálním mediálním partnerem Kolo pro život

Kolo pro život, největší cyklistický seriál horských kol v ČR i Evropě pro širokou veřejnost, má za sebou rok plný výzev. A přestože se organizátoři v roce 2020 museli vyrovnat s mnoha překážkami a několika vynucenými přestávkami, síla projektu i celé cyklistiky se naplno ukázala ve schopnosti přizpůsobit se novým podmínkám a nadále přinášet radost tisícům účastníků a fanoušků po celé republice.

Mnohé jsme se naučili, a právě na zkušenosti i skvěle sladěný tým budeme sázet také v roce 2021. Aktuálně jsme s velkým úspěchem zakončili sérii virtuálních závodů a nyní již vše ladíme na start Kola pro život v tradičních venkovních kulisách. Pečlivě sledujeme aktuální vývoj vládních nařízení a vyplývajících povinností pro sport, nicméně pevně věříme, že na plánovaný konec dubna již bude možné uspořádat první akci. Samozřejmě s plným respektem k opatřením a doporučením, která budou v danou chvíli v platnosti,“ uvedl Tomáš Pravenec, ředitel komunikace pořádající agentury Petr Čech Sport. „Jsme nadšeni, že TV Nova bude součástí naší partnerské rodiny. Jedná se o dlouhodobě nejsledovanější českou televizní stanici, která denně zasahuje miliony diváků všech věkových stupínků. Naše spolupráce tak nebude ohraničena jen zpravodajstvím z jednotlivých závodů, ale především pak kompletním a dlouhodobým představením cyklistiky a sportu jako ideální formy trávení volného času pro celou rodinu.“

Oznámená spolupráce navazuje na úspěšné aktivity z minulé sezony. „Již v roce 2020 navázalo Kolo pro život spolupráci s Nadací PPF, cílem je především neustálé zvyšování bezpečnosti všech závodníků a vylepšování zázemí pro rodiny s dětmi. Vzhledem k úspěšnosti dosavadního spojení Nadace PPF s KPŽ a zároveň faktu, že majoritním vlastníkem TV Nova je skupina PPF, bylo toto mediální partnerství logickým krokem,“ doplnil Pravenec.

TV Nova je dlouhodobě aktivním a zásadním hráčem na poli televizního sportu. Díky programům Nova Sport 1 a Nova Sport 2 nabízí divákům přímé přenosy a specializované magazíny z nejprestižnějších soutěží světa včetně hokejové NHL, basketbalové NBA, tenisové ATP a mnoha dalších eventů pro fanoušky fotbalu, rugby, bojových sportů, motorismu či lyžování. Sportovní zprávy, které zakončují hlavní zpravodajský blok TV Nova, jsou pak nejsledovanějším sportovním pořadem Česka. „Sport je dlouhodobě jednou z našich programových priorit, a zejména cyklistiku vnímáme jako společenský fenomén. Kolo pro život i T-Mobile Česká Enduro Série lákají tisíce sportovců v Česku, profesionály, ale i celé rodiny včetně nejmenších dětí. Skvělá zábava napříč generacemi, moderní komunikace a touha přivést co nejvíce lidí k aktivnímu sportu. To jsou základní pilíře, které chceme společně s profesionály ze společnosti Petr Čech Sport dále rozvíjet,“ řekl za TV Nova Jakub Strýček, ředitel marketingu, který dále doplnil: „Naším cílem není sportovní zpravodajství, ale hlavně představení kouzla cyklistiky ve všech jejích podobách. Zapojeny tak nebudou jen sportovní stanice, ale také široké spektrum dalších pořadů a komunikačních kanálů ve spolupráci s hlavními tvářemi naší televize.“

Partnerství je víceleté s možností dalšího prodloužení. „Je na místě poděkovat také České televizi, která byla několik posledních sezon generálním mediálním partnerem projektu. Česká televize pomohla transformovat projekt do jeho současné podoby, spoluvytvářela jeho přerod od čistě závodních akcí po sportovní seriál pro širokou veřejnost. Spolupráce to byla vždy férová a jsme rádi, že ČT zůstává spojena s dalšími sportovními projekty z produkce naší agentury,“ zakončil Pravenec.

Termínovka, startovné a permice pro sezonu KPŽ 2021
Autor

Kolo pro život otevírá své brány pro sezonu 2021. Nezaháleli jsme a máme pro vás přehled termínů, startovného a permanentek na příští rok. Kdo dřív přijde, ten dřív jede! Proto rozhodně nenechávejte nákup na poslední chvíli! Díky včasnému pořízení startovného či permanentky ušetříte, a zároveň se nebudete muset obávat možného vyprodání míst.

Pokračovat ve čtení

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria Tourism
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiCNC
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest