Virtuální závod KPŽ a ROUVY ve SKI BIKE Centru Radotín!

Autor

I přes to, že jsme otočili list kalendáře roku 2020 již do února, počasí tomu rozhodně neodpovídá. Cyklistickým nadšencům všech zaměření to ale rozhodně nevadí! Dvacátá první sezona Kolo pro život začíná až na konci dubna v Dobřichovicích, proto jsme se rozhodli ve spolupráci s ROUVY a SKI BIKE Centrem Radotín uspořádat na české poměry unikátní VIRTUÁLNÍ ZÁVOD.

Virtuální závod KPŽ a ROUVY ve SKI BIKE Centru Radotín!

Virtuální závod v Radotíně

Na začátku ledna jsme spolupráci KPŽ a ROUVY spustili společnými vyjížďkami GROUP RIDES, o kterých jsme psali zde. Zároveň jsme v tomto článku informovali o tom, že ve čtvrtek 20. února otevřeme KPŽ 2020 předskokanem termínové listiny a speciálním eventem ve SKI BIKE Centru Radotín. VIRTUÁLNÍM ZÁVODEM.

Program

Přijďte si 20. února užít tuto ojedinělou a unikátní událost. Akce je určena pro širokou veřejnost, vstup je zdarma. Každý návštěvník si může přímo na místě vyzkoušet svou formu v mini závodě BEAT THE BEST. Na připravených trenažerech si můžete vyzkoušet minutovou trať a poměřit se s nejlepšími.

Vrcholem večera pak jistě bude exhibiční závod české bikerské špičky, která se utká na dobře známé trati Šumavského MTB maratonu. Na trenažery se ze známých jmen posadí Kristián Hynek, Ondra Cink, Karla Štěpánová, Ondřej Synek, Tomáš Višňovský nebo Jana Pichlíková!

Od 18:00 bude v aplikaci Rouvy vypsán veřejný online závod na trase Šumavského MTB maratonu, kterého se může účastnit každý, kdo je v aplikaci přihlášen. Po dojetí se koukněte na stream VIRTUÁLNÍHO ZÁVODU s účastí výše zmíněných profi jezdců. Hlavní závod je exhibiční a neveřejný, nelze se do něj zapojit přes aplikaci Rouvy. Můžete ho sledovat online a nebo společně s námi přímo v Radotíně.

Důležité informace

Magický čtvrtek, 20. února 2020

SKI BIKE Centrum Radotín, Na Betonce 114/2, Praha 16

Moderátor večera Tomáš Hauptvogel

Vstup zdarma

Welcome drink

Omezený počet parkovacích míst v areálu

Časový harmonogram

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria Tourism
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiCNC
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest