Využijte služby AUTOCAMPU BEROUN přímo v zázemí Kolo pro život

Autor

Vyrážíte v pátek nebo v sobotu do Berouna na Kolo pro život? Využijte služeb AUTOCAMPU Beroun přímo v zázemí akce! 

 

 

Využijte služby AUTOCAMPU BEROUN přímo v zázemí Kolo pro život

Zázemí akce je umístěno k řece, přímo do areálu akce. AUTOCAMP BEROUN má stále volné kapacity a můžete se tak ubytovat doslova na místě. 

Můžete použít stany, obytňáky, dodávky. 

www.campberoun.cz 

Autocamp Beroun se nachází na levém břehu řeky Berounky (35. řkm) asi 5 minut chůze od centra Berouna a zhruba 30 minut cesty do centra Prahy (MHD či autem). Camp nabízí celou škálu zábavy pro rodiny s dětmi – dopravní hřiště, skákací hrad, zapůjčení paddleboardů a nafukovacích lodí či možnost koupání v řece či nedalekém aquaparku. Výhodou campu je, že se nachází v blízkosti centra, kde je celá řada restaurací a kulturního vyžití. V sézoně pořádáme celou řadu kulturních akcí – ať už pálení čarodějnic, dětský den či koncerty.
Camp je vybaven sociálním zařízením.

 

Těšíme se na vás!

Kolo pro dítě? Vybírejte ho tak, aby dobře sedělo
Autor

Chystáte se za první velké vysvědčení koupit svému prvňáčkovi nové kolo? Žádný strach, není to až takový rébus. Výběr správného dětského kola sice má určitá specifika, ale většinou se stačí držet několika zásad.

Pokračovat ve čtení

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Partneři závoduBeroun
GIANT
středočeský kraj
Harfa
Ave
Nadace Tipsport
Střední čechy
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové