WWW.BIKADEMY.CZ - Online výuka techniky jízdy na kole

Autor

Jezdci BIKE O’Clock Damjan Siriški a Ondra Šenk přicházejí s jedinečným výukovým projektem www.BIKADEMY.cz!

Jedná se o online výuku techniky jízdy na kole sestavenou profesionálními jezdci a lektory.

WWW.BIKADEMY.CZ - Online výuka techniky jízdy na kole

Damjan Siriški a Ondra Šenk mají za sebou bohatou závodní kariéru, během které se vypracovali do světové špičky v disciplínách biketrial a freestyle MTB.

Aktuálně se soustředí na svůj projekt BIKE O’Clock, v rámci kterého produkují špičkové freestyle bike exhibice BIKE O’Clock SHOW, tvoří obsah pro stále populárnější YouTube kanál BIKE O’Clock, věnují se také mediální produkci a bike coachingu.

Bohaté zkušenosti s individuální výukou a lektorstvím na mnoha bike campech a workshopech, mimojiné i na Bike Academy při Kole pro život a velká radost při pozorování progresu u svých svěřenců daly vzniknout nápadu vytvořit online výukovou metodu, která bude dostupná většímu množství jezdců.

Víme, že jediná dobře mířená rada dokáže ušetřit měsíce zkoušení naslepo a neskutečně nás těší, když vidíme naše svěřence dělat obrovské pokroky během několika chvil.

Damjan & Ondra / BIKE O’Clock

Členové online výuky BIKADEMY mají přístup ke knihovně video-tutoriálů, které se detailně věnují širokému spektru prvků - počínaje nejzákladnějšími aspekty jízdy jako je postoj a práce s těžištěm až po pokročilé dovednosti.

Profi jezdci BIKE O’Clock také poskytují všem členům BIKADEMY support a odpovídají věcně na všechny komentáře u výukových videí.

V průběhu času budou do knihovny přibývat nové play-listy videí, které se vždy budou věnovat jedné konkrétní dovednosti a členové budou krok za krokem plnit tréninkové úkoly až do dokonalého naučení daného prvku.

BIKADEMY tak nabízí cennou pomoc začátečníkům i pokročilým jezdcům.

Členství funguje na bázi měsíčního předplatného, kdy plné členství s kompletním přístupem k výukovým materiálům a osobnímu poradenství od tvůrců stojí 249Kč/měsíc, VIP členství s řadou benefitů (mimo jiné pozvání na BIKADEMY workshop 3x za rok a možnost rozhodovat o tématech budoucích videí) pak stojí 499Kč/měsíc.

Zlepšit své dovednosti na kole nikdy nebylo dostupnější. Trénujte kdykoliv a kdekoliv.

Pojďte do toho s námi!“

Damjan & Ondra / jezdci BIKE O’Clock a tvůrci BIKADEMY.cz

Ukázková lekce BIKADEMY.cz

„Alternativní způsoby výjezdu překážky“

https://youtu.be/doug_UTlrNo

 

Jak a kdy začít učit dítě jezdit na kole
Autor

Jízda na kole je především o radosti z pohybu, o vnímání rychlosti, zábavě a možnosti se přesunout z místa na místo rychleji než po vlastních nohou. S jízdou na kole není potřeba nějak zásadně otálet, protože motorické schopnosti se v raném věku dobře učí.

Pokračovat ve čtení

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé