Zastavte se na unikátních vrchlabských občerstvovačkách!

Autor

Pořadatelé sobotního závodu Vrchlabí – Špindl Tour ŠKODA AUTO lákají na tradiční traťovky i unikátní domácí pochoutky na občerstvovacích stanicích. Určitě stojí za to přibrzdit…

Zastavte se na unikátních vrchlabských občerstvovačkách!

Kromě sportovní výživy a nápojů společnosti Nutrend, která je dodavatelem profi výrobků na občerstvovacích stanic všech 15 závodů seriálu KPŽ 2019, se na občerstvovačkách KPŽ můžete nasytit tradičními cyklistickými „povzbuzováky“ jako jsou jablka, banány, tatranky, sladké pečivo z pekárny Odkolek, rozinky, oříšky aj. Jsou ale podniky, kde si na bufetech dávají místní organizátoři obzvlášť záležet, připraví něco netradičního a chutného, kvůli čemu stojí za to zastavit, slézt z kola a ochutnat. Mezi ně tradičně patří šestý podnik seriálu Kolo pro život ve Vrchlabí a jeho nádherném okolí. 

Nad rámec běžného občerstvení budou na pultech místních občerstvovacích stanic zařazeny opravdové kulinářské poklady.

1. občerstvovačka, Rovinka – studené pití, ovoce (jablka, banány, pomeranče), sladké pečivo, tatranky, domácí škvarková pomazánka s pravým, měkkým krkonošským chlebem

2. občerstvovací stanice, Strážné (společná pro všechny trasy) – teplý čaj, ionťáky a výživa od Nutrendu, chleby se sádlem, ovoce, sladké, rozinky, pochoutky z grilu, chlazený Birell.

3. pitná občerstvovací stanice, Kotelské domky (místo Hanapetru) – nápoje

 


Pokud nejedete vyloženě na čas nebo na konkrétní umístění, zastavte se u vrchlabských občerstvovaček trochu déle a užijte si dobroty, které pro vás místní pořadatelé připravili. Vždyť Kolo pro život není jen o závodění, ale také o všech slastech, které sobotní KPŽ den nabízí!

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria Tourism
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiCNC
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest