Zvýhodněné předplatné VELO na celý rok

Autor

Letitý mediální partner Kola pro život cyklistický časopis VELO připravil na příští rok mimořádně zvýhodněnou nabídku celoročního předplatného.

Zvýhodněné předplatné VELO na celý rok

9 čísel luxusního časopisu přijde jen na 774Kč, a k tomu lze objednat spoustu zvýhodněných dárků. Při objednání do konce roku navíc každý obdrží cyklistické ponožky ZDARMA. Předplatné lze také objednat jako dárek a vyžádat si dárkový poukaz. Ušetříte 117Kč, poštovné a balné ve výši 450Kč hradí vydavatel.

Předplatné Velo 2021

https://www.ivelo.cz/eshop/kategorie/predplatne-casopisu/predplatne-velo/

Vánoční balíček

V aktuální nabídce, která je platná pouze do 15.11. je zjednodušené předplatné formou Vánočního balíčku, které obsahuje 5 dárků pouze za 2944 Kč. Celoroční předplatné časopisu Velo na rok 2021, Batoh Craft Transit Backpack, tmavomodrá froté osuška, triko Cyclo-Cross Champions, cyklistické ponožky Velo. Vánočním balíčkem ušetříte 1257Kč a vše objednáte jen na pár kliknutí.

https://www.ivelo.cz/eshop/vanocni-balicek-predplatne-casopisu-velo-pro-rok-2021/

Co je Velo?

Jediný původní český časopis o horské cyklistice, pro vyznavače MTB. Každý měsíc přináší testy kol, komponentů a příslušenství včetně oblečení, servisní rady a tipy, technická témata, ale také tipy na nové trasy pro horská kola (domácí i zahraniční, jednodenní i pro dovolenou s kolem), a to včetně map a GPX podkladů. Nechybí články věnované kondičnímu tréninku i tréninku hobby závodníků, výživě, rozhovory se zajímavými osobnostmi, závodní MTB scéna. Časopis Velo je časopis psaný bikery pro bikery. Vychází 9 vydání průměrně na 150 stranách.

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé