Aktuality před závodem Bikemaraton Drásal České spořitelny 2019

Autor

Letos opět jednodenní podnik se všemi NEJ, jaká může nejslavnější bikemaraton v ČR mít, startuje v sobotu 29. 6. v Holešově. Seznamte se všemi důležitými informacemi před startem nabitého cyklistického menu. Do závodu se můžete on-line hlásit až do dnešních 12:00 ZDE Registrace na všechny trasy je možná i na místě.

Aktuality před závodem Bikemaraton Drásal České spořitelny 2019

Ředitel závodu Ondřej Fojtík nám dnes podal čerstvé informace z Holešova: „Už se nemůžeme dočkat, Drásal je připraven na start! Přihlášeno je hodně závodníků, a to i ze zahraničí.  Dnes je tu nádherně, trať se ještě během dne určitě vyfouká… Mokrých, blátivých míst moc není, přeci jenom bylo hodně sucho. Myslím si, že zítra to bude super závod! V sobotu nemá být velké vedro, vypadá to na ideální podmínky. Jen připomínám závodníkům naše speciální značení namalované na stromech, aby při jízdě zvedali hlavu a nebloudili… Tradiční šipku s tečkou jsme na některých úsecích navíc doplnili žluto-černými šipkami KPŽ a "mlíkem"."

KRÁSNÉ DÁRKY
Hned v úvodu skvělé zprávy pro účastníky závodu. Pořadatelé Drásala si i letos přichystaly pro své závodníky dárky:

- Pro každého účastníka tras UCI A a UCI E a partnerského Force OBRa je v pátek během prezence na stánku Mitas přichystaná velo duše Mitas a montážní páky Force ZDARMA.
- Každý účastník tras UCI A a UCI E dostane v cíli na krk Finisherskou medaili Bikemaraton drásal 2019.
- Pro všechny účastníky v cíli je připravená k využití Finisherská plachta, u které vás snímeček na památku udělá fotograf.

PŘÍJEZD DO HOLEŠOVA, PARKOVÁNÍ
Parkovacích ploch pro závodníky je vedle zázemí závodu zámeckého parku v Holešově hned několik. Prosíme, dodržujte pokyny pořadatelské služby! Děkujeme.

PLÁNEK ZÁZEMÍ AREÁLU

 

PROPOZICE

 

PREZENCE
Pozor,trasa E, A a partnerský závod FORCE OBR – pouze v pátek 29. 6. (16:00-20:00)!!!
Trasy B, C, D a ČT :D Junior Trophy – v pátek a sobotu (Pá 16:00- 20:00, So 8:00-12:00, dle času startu vaší trasy!)



START
Místem startu je již tradičně holešovské náměstí T.G.M. Upozorňujeme na sobotní brzké časy startů delších závodních tras!

DĚTSKÉ ZÁVODY ČT :D JUNIOR TROPHY - LETOS VŠECHNY TRASY ZDARMA!!!
Dětské závody startují v areálu zázemí holešovského zámeckého parku v sobotu od 9:00 nejstarší věkovou kategorií 12 - 13 let. Dětské závody uzavřou v 12:00 nejmladší závodníci na odrážedlech. Časy startů jsou pouze orientační, proto buďte s dětmi v startovní prostoru o něco dříve!

  

TRASY
Veškeré informace o trasách, včetně mapek a profilů tras najdete na našem Chatbotu (ZDE) v kartě závodu Bikemaraton Drásla České spořitelny na webu KPŽ (ZDE) a článku na webu KPŽ ZDE.

Celková mapa tras 2019

ZNAČENÍ
Jednotné značení Kola pro život bude doplněno speciálními „drásalovskými" značkami. Sledujte stromy.

 

ČASOVÉ LIMITY
Seznamte se s časovými limity na jednotlivých trasách a počítejte s nimi! Více ZDE

POČASÍ
Jak už zmínil ředitel závodu, Ondra Fojtík, naštěstí to vypadá, že se v sobotu obejdeme bez tropů, které nás hlavně ve středu pěkně potrápily. Zatím to v Holešově vypadá na jasno až polojasno s nejvyššími denními teplotami okolo 27°C. Paráda :-).

OSOBNOSTI ZÁVODU
Startovní listina všech tras je nabitá těmi nejlepšími závodníky z vypsaných kategorií. Osobnostmi závodu jsou ale všichni, kdo se kousnou a dorazí do cíle kterékoliv z tras.
Pokud chcete velká jména: obhájci prvního, druhého a třetího místa na partnerské trase Force OBR - Jan Jobánek, Jan Fojtík a Petr Šťastný. Nechybí ani obhájce zlata z hlavní trasy A - Pavel Boudný a také závodníci ze zahraničí, kteří si přijedou do Hostýnských vrchů pro body do žebříčku UCI.

NA CO BYSTE NEMĚLI ZAPOMENOUT

 

Šťastnou cestu do Holešova vám přejí pořadatelé z Drásal Teamu Holešov, z. s. a organizační team seriálu Kolo pro život!

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé