Autogramiáda J. Kulhavého a O. Cinka na zavíráku KPŽ 2018. Jiří Magál si dá trasu C.

Autor

Na posledním závodě seriálu Kolo pro život 2018, Ralsko MTB Tour České spořitelny (29. 9. 2018) se uskuteční autogramiáda dvou nejúspěšnějších českých bikerů, Jaroslava Kulhavého a Ondřeje Cinka. Takže, památníčky s sebou! A Céčkaři pozor, odstartuje s vámi Jiří Magál.

Autogramiáda J. Kulhavého a O. Cinka na zavíráku KPŽ 2018. Jiří Magál si dá trasu C.

S úspěšnou19. sezónou oblíbeného MTB seriálu se kromě stovek bikerů a bikerek přijedou rozloučit také v současnosti naši nejúspěšnější reprezentanti horských kol – olympijský vítěz, mistr světa a oficiální tvář seriálu Kolo pro život, Jaroslav Kulhavý (Specialized Racing), a Ondřej Cink (Primaflor Mondraker Rotor Team), který se v letošním roce dokázal úspěšně vrátil ze silniční cyklistiky zpět na trasy horských kol.

Jára na trati dětského závodu Oderská Mlýnice České spořitelny

Jaroslavovi se už na předchozím podniku KPŽ v Odrách zalíbilo u nejmenších bikerských nadějí v ČT Déčko Junior Trophy, kde povzbudil děti coby frontman místní bubenické kapely Crush Drum a pak absolvoval jak dětský okruh, tak trasu dětského maratonu. Také do Ralska se chystá především s cílem potěšit malé závodníky a závodnice. A nebude na to sám. Spolu s „Cimbálem“ (Ondřejem Cinkem) pro naše bikerské jedničky pořadatelé dětských závodů vymysleli parádní cyklistický oříšek. Na legraci a skvělé výkony se mohou těšit jak děti, tak oba aktéři. Více ale prozradíme až na místě, v areálu letiště Hradčany. Jarda i Ondra se pak v 11:00 vydají na hlavní trasu závodu, aby se porvali o premiérový titul letošní novinky v termínovce Kolo pro život. 

Ondra na startu Vrchlabí - Špindl Tour ŠKODA AUTO 2018

Autogramiáda obou závodníků je připravená od 14:30 do 15:00 v zázemí závodu na stánku Petr Čech Sport. Tak se neostýchejte a přijďte si pro cenné autogramy!

Ondra s Jaroslavem se sešli na společné autogramiádě KPŽ v NMNM už v roce 2015...

Bez velké sportovní osobnosti se neobejde ani kratší závodní trasa C. Spolu s ostatními se vstříc panenské přírodě a 32 km vydá bývalý uspěšný reprezentant v běhu na lyžích Jiří Magál.

Jiří Magál na horském kole jezdí rád. Foto je z Ještěd Tour 2016 :)

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé