Babí léto dorazí do Oder!

Autor

„Nastává typická situace, kdy se o charakter počasí ve střední Evropě stará tlaková výše. Zatím se k nám po její přední straně dostává chladný vzduchu. To se ale na víkend, a tudíž i na sobotní Oderskou Mlýnici změní,“ říká meteoroložka Alena Zárybnická a upřesňuje předpověď …

Babí léto dorazí do Oder!

„Nenechte se odradit dnešním či zítřejším studeným počasím. V sobotu bude zase skvěle. Babí léto si naplánovalo podzimní zastávku právě u nás, v Čechách na Moravě a v Slezsku. Ráno bude sice svěží – s teplotami kolem 4 °C, ale odpoledne už bude výrazně teplejší – maxima se dostanou až k 18 °C. Na obloze jasno nebo polojasno, přeháňky nečekáme. A ani vítr nebude foukat nijak silný – jihozápadní do 3 m/s.

Zázemí závodu nabízí krásný rekreační areál Spálovský Mlýn. Důvodů, proč do Oder vyrazit je ale mnohem víc: legendární stoupáním Mlýnicí hned na začátku. Davy místních diváků podél prudkého kopce, atmosféra, která připomíná slavnou Tour nebo Giro. Odměnou za nastoupené metry budou lokální speciality v zázemí i na občerstvovačkách. Těšit se můžete na typické frgály, burčák i tradiční „bufet v kopcu“ s čepovaným pivem. Bonusem je právě počasí, které by nemělo vaše plány nijak zkřížit. Podrobnou předpověď najdete jako vždycky na portále kolopro.cz v pátek. Tak se mrkněte a užijte si nezapomenutelý bikerský den!"

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé