Birell segment a Active Tour segment v Karlových Varech

Autor

Na každém závodě seriálu Kolo pro život 2019 pro vás vybíráme spolu s tradičním partnerem seriálu, společností Birell, zajímavý úsek na trati, a nově se společností Active Tour nejkrásnější místo na trati. Kde se na ně můžete těšit v Karlových Varech?

Birell segment a Active Tour segment v Karlových Varech

Zážitkový Birell segment
Na 100% vzrušující zážitek slibuje karlovarský Birell segment na závodních trasách B a C. Vyznačený půl kilometru dlouhý úsek Karlovarského AM bikemaratonu České spořitelny vede z asfaltové Okružní cesty od Beethovenova altánu singletrackem nad řekou Teplá, ke které před tenisovými kurty klesá, a končí atraktivním přejezdem brodu stejnojmenné řeky s výjezdem na asfaltovou Slovenskou silnici. Uprostřed teplých červnových dnů bude přejezd říčky s hřejivým jménem velmi osvěžují. Přejeme super jízdu a nezapomenutelný zážitek nejen bikerům a bikerkám, ale také fandícím divákům a fotografům! A také šikovnou ruku pana hrázného, aby bylo letos vody tak akorát :)))).

GPS Birell segmentu ZDE

 

Hurá na brod!

Úžasný Active Tour segment
Jednou z letošních novinek seriálu KPŽ je Active Tour segment. Ten označuje na každém závodě nejkrásnější místo trati. Až spatříte bannery cestiovní kanceláře Active Tour, zkuste aspoň na vteřinu zvolnit a vychutnat si výhledy kolem sebe, protože budou stát za to! Navíc se na stejném místě nachází občerstvovací stanice, takže stojí za to na chvilku zastavit a potěšit oči i žaludek.
Na závodní trase AM bikemaratonu jsme vybrali úsek na Vítkově vrchu, nejvyšším místě v Karlových Varech (642 m. n. m.). Místo původní rozhledny zde stojí radiomaják pro navádění přistávajících letadel na blízké letišti v Olšových Vratech a výletní chatu z roku 1875 zde nahradil luxusní hotel s restaurací a kempem. Především se ale jedná o zajímavé vyhlídkové místo na lázeňské město i široké okolí.

Interaktivní mapa trasy B ZDE

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé