CARDION bude v Chrudimi rozdávat dárky

Autor

Nový titulární partner legendárního MTB podniku Manitou Železné hory - společnost CARDION s.r.o. působí na českém trhu se zdravotnickými prostředky dokonce déle než indiánský závod. V seriálu Kolo pro život se letos coby hlavní partner Záchranného systému KPŽ objevil poprvé, poté co si spolupráci s organizátory z Petr Čech Sport, a. s. nejdříve vyzkoušel v rámci zimní běžkařské série Stopa pro život jako hlavní partner populárního Karlova běhu.

CARDION bude v Chrudimi rozdávat dárky

Krásu svobodného pohybu si člověk naplno uvědomí, až když onemocní nebo dojde k úrazu. Bezpečnost a zdraví všech účastníků akcí KPŽ je i kvůli tomu pro organizátory seriálu na prvním místě. Kolo pro život v letošním jubilejním ročníku disponuje novým, pečlivě propracovaným Záchranný systémem, jehož partnerem je premiérově právě společnost CARDION.

Společnost CARDION s.r.o. byla založena roku 1994 jako výhradní zástupce společnosti St. Jude Medical pro Českou republiku. V průběhu uplynulých let firma významně rozšiřovala svoje aktivity a postupně získala významné postavení v oborech kardiologie, kardiochirurgie, neurologie a neurochirurgie, kde se soustředí zejména na oblast implantabilních zdravotnických prostředků, jako jsou implantabilní kardiostimulátory a defibrilátory, srdeční chlopně, koronární stenty, neurostimulátory apod. Část aktivit dokonce směřuje i do oblasti přístrojové techniky v oborech: elektrofyziologické mapovací systémy, kryoablační systémy, oxygenátory a perfúzní systémy, stereotaxe a léčba bolesti.

Právě odbornost a spolehlivost společnosti, zájem o zdravý způsob života a zapálení pro cyklistiku byly tou nejlepší vizitkou při výběru hlavního partnera pro mobilní Záchranný systém Kolo pro život. (Více jsme psali ZDE)

Telefonní čísla na CARDION Záchranný systém KPŽ jsou součástí potisku všech závodních čísel pro trasy OBR, A, B, C a D. Najdete je zepředu na boku čísla označená červeným křížkem.  Na tato čísla jsou účastníci akce oprávněni volat v akutních situacích: 731 699 972 nebo 731 699 973. V zázemí každého podniku KPŽ je také na dobře viditelném stanovišti umístěn velký stan CARDION s ošetřovnou a zdravotníky. 

Dalším počinem společnosti CARDION je podpora Tipovací soutěže Kolo pro život 2019. Právě čtvrté kolo soutěže, které během měsíce srpna probíhá se koná ve spolupráci se společností CARDION. Ta do soutěže věnovala velmi originální cenu: Poukaz na výrobu vlastní kolekce cyklistického oblečení v hodnotě 20 000 Kč!

Více informací o soutěži včetně soutěžní otázky najdete ZDE Tak neváhejte a tipněte si!

Chrudim tuto sobotu přivítá malé i velké bikery na trasách 23. ročníku Manitou Železné hory CARDION. Titulární partner závodu se rozhodl při své premiéře udělat radost účastníkům nezávodní Family jízdy. Každý účastník trasy D se může v cíli těšit na šikovný cyklistický bidou CARDION ve dvou barevných provedeních. Ty dočervena určitě uvítají ženy a děvčata, modré zase velcí i malí kluci :)

 

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé