CHATBOT – (r)evoluce v komunikaci s účastníky a fanoušky Kola pro život

Autor

Je to jednoduché, stačí mít ve svém mobilním telefonu aplikaci Messenger. Pro zařízení Android pomocí QR čtečky (také aplikace zdarma ke stažení na Google Play) načíst unikátní QR kód, nebo v případě iPhone telefonů rozpoznat QR kód pouze prostřednictvím fotoaparátu, a Chatbot už se vám ohlásí sám.... Velká novinka KPŽ 2019 je tady!

CHATBOT – (r)evoluce v komunikaci s účastníky a fanoušky Kola pro život

Umíte si představit všechny dostupné informace o seriálu Kolo pro život a jeho závodech na jednom místě, aktuální, vždy přístupné a vizuálně revoluční? Je to možné. Díky nové platformě Chatbot, jak organizační tým nové komunikační medium pokřtil. Seriál Kolo pro život se tak oficiálně stává prvním sportovním projektem v České republice, který přichází s touto novou formou komunikace se svými fanoušky.

Jak na to? Stačí mít ve svém mobilním telefonu aplikaci Messenger, pro zařízení Android pomocí QR čtečky (také aplikace zdarma ke stažení na Google Play) načíst unikátní QR kód, nebo v případě iPhone telefonů rozpoznat QR kód pouze prostřednictvím fotoaparátu, a Chatbot už se vám ohlásí sám.... Messenger jako platforma funguje nezávisle na Facebooku, tedy nemusíte mít facebookový účet, abyste mohli využívat aplikaci Messenger.

Kromě toho, že Chatbot není zpoplatněn, má i další výhody. Díky intuitivnímu menu nikdy nedostanete informace, o které nestojíte. Vy sami si zvolíte, co se vám právě zobrazí. Chatbot bude na příznivce Kola pro život čekat doslova na každém kroku.

QR KÓD nebo online pozvánku do něho najdou účastnící na webových stránkách v nové sekci hlavní stránky na horní liště pod názvem „20 let“ ZDE, na Facebooku KPŽ ZDE, dále po celém areálu každého sportovního dne KPŽ a na mnoha dalších místech. Díky tomu bude moci uživatel dostávat informace k danému závodu „live“, prohlédnout a stáhnout si mapy jednotlivých tras, dozvědět se vše o doprovodném programu v zázemí apod. Revoluce v informačním servisu na poli sportovních událostí právě začíná…

 

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé