Cyklistické kempy na Mallorce 2019

Autor

Plánujete, jak a kde zahájíte další cyklistickou sezónu? Hledáte jedinečný tip na vánoční dárek pro své nejbližší? Rozjeďte se do nové sezóny KPŽ na Mallorce s Alltrining.cz. Využijte výhodné ceny do 15. 12. 2018!

Cyklistické kempy na Mallorce 2019

Oslavte s Alltrainingem jubilejní 10. sezónu tréninkových pobytů! Od února do května 2019 je připraveno 11 turnusů kempů, které jsou zaměřeny jak na polykače kilometrů, tak na nadšené cyklisty, cyklistky i celé rodiny.

Celodenní „all-inclusive“ tréninkový a regenerační program je zárukou kvality a nejvyšší odbornosti. Moderní koncepce a možnost sportovního vyžití pro každého, promění váš pobyt na Mallorce v exkluzivní sportovní dovolenou, na kterou určitě nezapomenete. Užijete si osm až deset dnů sportování pod vedením zkušených trenérů,  přivezte si domů skvělé zážitky.

Maják Formentor, přístav Sa Calobra, kříž na St. Salvador, betonová dráha v Ses Salines, cyklistické náměstí v Petře nebo malebná kavárna na vrcholu Randy… To jsou místa, která se vám na Mallorce dostanou pod kůži. Zvlášť, když je dobijete vlastními silami v sedle kola! Najdete zde obrovské množství širokých silnic i malých silniček s malým provozem, které se klikatí po celém ostrově. Výhodou ostrova je skvělá infrastruktura, kterou mají trenéři v malíku, díky tomu nikdy nezabloudíte. Pro stále počasí je Mallorca ostrovem cyklistům zaslíbený!

VYBERE SI KAŽDÝ

S Alltraining.cz a kolem se na Mallorcu může vydat opravdu každý. Hned první den pobytu absolvujete zátěžový test, díky kterému budete přirazeni do optimální výkonnostní skupiny. Každý účastník tak bude brázdit mallorské silnice ve správném zatížení a tepové intenzitě. Hned po příjezdu nastavíme správný posed každého účastníka. Na zapůjčeném závodním celokarbonovém kole prémiové švýcarské značky BMC Teammachine SLR 02 se budete cítit báječně od prvního šlápnutí do pedálů.

DEN NA MALLORCE S ALLTRAINING.CZ?

Ranní rozehřátí a nastartování organismu
Budíček je před osmou hodinou, otevíráme den rozcvičkou s usměvavou fyzioterapeutkou olympioniků Terezou Beranovou. Probudíme tělo a proběhneme se od hotelu Java volným tempem podél moře, nevynecháme ani několik posilovacích a kompenzačních cviků, abychom celý den zvládli bez obtíží. Po rozcvičce následuje pestrá a na správné živiny bohatá snídaně.

Vzhůru do sedel
Kolem 10:00 vyrážíme směr pláž na kolech pečlivě přichystaných od zručného mechanika, sladěni jako závodní tým. (Nový dres obdrží každý účastník jako dárek hned první den.) Nezapomeneme plné bidony, tyčinky a gely Nutrend. Trenér nás seznámí s trasou, náplní tréninku a rozdělením do výkonnostních skupin. Každý den je jiný, postupně rozvíjíme všechny parametry výkonu. Nezapomínáme ani na techniku jízdy ve skupině, jízdu do kopce a z kopce, při tréninku rychlosti se věnujeme i technice samotného spurtu.

Sladká odměna  
V polovině tréninku si uděláme pauzu. V prosluněné kavárně si můžeme dát kávu, dortík, nebo je možné se díky doprovodnému autu občerstvit z vlastních zásob. Pokud už v téhle chvíli víte, že nechcete pokračovat v tréninku, vydáte se zpět k hotelu doprovodným vozidlem.

Regenerace
Po tréninku neleníme! Ještě před osprchováním a vypitím regeneračního nápoje nastartujeme regeneraci krátkým ledováním nohou v hotelovém bazénu a správným protažením s fyzioterapeutkou. Na regeneraci je pak vyčleněné celé odpoledne, kdy je možné využít služeb maséra či fyzioterapeuta. Po regeneraci následuje videocoaching, přednášky se sportovní tematikou či besedy s pozvanými hosty.

Strava
Na konci dne si společně vychutnáme večeři, někdy ještě společně posedíme v hotelovém baru nebo v hospůdce v okolí a zhodnotíme tréninkový den. A pak se dosyta vyspíme.

AKTIVNÍ PROGRAM PRO DOPROVOD 

Nenechávejte své protějšky doma, užijte si aktivní dovolenou společně!
I pro vaše drahé polovičky jsme pod vedením trenéra připravili celodenní cyklistický program. Manželky či přítelkyně si tak mohou užít sportovní dovolenou bez starostí.  Odpočinou si od všedních povinností a zapracují na své kondici. Zajistíme i hlídání dětí (od 5 let). V případě zájmu nabízíme za příznivou cenu rovněž pobyt pro vašeho partnera/partnerku bez společného celodenního tréninkového programu.

PROGRAM PRO MALÉ ZAČÍNAJÍCÍ BIKERY

Vezměte s sebou bez obav dítě. Ve skupině vrstevníků naučíme děti základům jízdy na kole tak, aby se nebály, hravě zvládly jízdu v terénu, osvojily si základní cyklistické návyky a dovednosti, a jízda na kole se tak pro ně stala zábavným a bezpečným sportem. Všem začínajícím malým bikerům kolo rádi zapůjčíme.

Využijte posledních deset dnů nejlevnější ceny FIRST MINUTE, která platí pro jarní turnusy do 15. 12. 2018 !

Výběr kempů a další informací najdeteZDE.

Těší se na vás tým tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria Tourism
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiCNC
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest