Dětská Modrá zóna České spořitelny: Se lvíčkem na kole

Autor

Modrá zóna České spořitelny přináší již několik let návštěvníkům závodů seriálu Kolo pro život prostor pro zábavu a odpočinek. Tradiční je také obměna programu pro děti na nové zajímavé téma. Se všemi novinkami 2018 se děti a rodiče poprvé seznámili uplynulou sobotu v Dobřichovicích u Prahy, skvělý program je ale připravený na všech 15 akcí letošní série. Přijďte se přesvědčit sami již tuto sobotu do zázemí bikerského podniku Hustopeče AGROTEC tour ŠKODA AUTO (28. 4. 2018)!

Dětská Modrá zóna České spořitelny: Se lvíčkem na kole

Uvítá vás nový kamarád - dvouocasý lvíček, který odkazuje především na fakt, že Češi jsou národem nadšených cyklistů. Téma Modré zóny je tedy zřejmé – SE LVÍČKEM NA KOLE. Dalším odkazem nové koncepce je oslava 100 let vzniku Československé republiky. Při této příležitosti se Generální partner seriálu – Česká spořitelna rozhodla vzít děti a jejich rodiče na malou exkurzi do historie světa hraček.

 

Kdo navštívil dětskou Modrou zónu na prvním závodě ČT Trans Brdy, mohl se setkat s dnes již možná zapomenutými hračkami, které milovali naše babičky a dědové, či mámy a tátové. Některé z nich už dnes najdete pouze jako součást muzejních expozic, ale my jsme se rozhodli, vdechnout jim nový život a dát je znovu do rukou dětem. Je třeba říci, že i při nástupu nové moderní zábavy v podobě počítačových her, si staré hračky udržely své kouzlo a stále děti baví!

V modrém městečku můžete obdivovat například s autobusem na bovdenové dálkové ovládání, značky ITES. Staré ruské digitální hry z osmdesátých let minulého století. Děti si zkusí hodit káčou, projet se na staré koloběžce nebo historickém kole.  A to zdaleka není všechno. Pokud vás zajímají podrobnosti k jednotlivým hračkám, sledujte reportáže z Modré zóny, kde postupně detailněji představíme některé z nich.

Historické hračky nejsou jedinou zábavou, kterou u nás děti zažijí. Už z dálky uvidíte obří skákací hrad, který je neodmyslitelnou součástí zóny stejně tak jako možnost vydovádět se na velké trampolíně.



Při návštěvě Dětské Modré zóny se určitě zastavte ve stánku s registrací do SOUTĚŽE!
„Spořka“ má na každý závod přichystané krásné nové dětské kolo značky Specialized. Získat ho může každý, kdo Modrou zónu navštíví, splní 3 připravené disciplíny a usměje se na něj štěstí při losu na hlavním podiu. Losování probíhá vždy na hlavním podium před vyhlášením vítězů dětských závodů v 14:45.

Na závodě v Dobřichovicích měl největší štěstí Dana Secký, který se teď určitě někde prohání na svém novém stroji.  Takže Dane, gratulujeme a vy ostatní, přijďte do dětské Modré zóny zasoutěžit se a pohrát. I když nevyhrajete kolo, určitě vás to tady bude bavit.

Těší se na vás tým Modré zóny České spořitelny

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria Tourism
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiCNC
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest