Druhý Junior Trophy Marathon 2018 se pojede na Orlíku

Autor

Maratonské závody pro zdatnější mladé cyklisty a cyklistky ve věku 8 - 16 let, které se od loňského roku jezdí v rámci vybraných akcí seriálu Kolo pro život, se chystají na svůj letošní druhý start. Premiéru si dětské a mládežnické naděje užili v Hustopečích, kde se Junior Trophy Marathon poprvé představil pod hlavičkou nového partnera - ČD Cargo.

Druhý Junior Trophy Marathon 2018 se pojede na Orlíku

Pro mladé závoďáky připravili pořadatelé na 4. akci KPŽ 2018 – Orlík Tour Kooperativy (26. 5.) - krásnou dětskou maratonskou trať! Na ní můžou starší kluci a holky změřit síly a zabojovat mezi sebou ve čtyřech věkových kategoriích o poctivé kovové medaile. Čas startu je stanoven tak, aby účastníci JTM  stihly jak dopolední závody ČT :D Junior Trophy na okruhu v zázemí akce na Vystrkově, tak svůj odpolední maraton. Do přírody závodníci vyrazí z areálu Orlík - Vystrkov přesně v 13:00. Trasa je méně náročná, než v Hustopečích, měří 13 km, má převýšení 374 m a celá vede po uzavřeném přírodním okruhu bez dotyku automobilové dopravy.



Co je ČD Cargo Junior Trophy Marathon

ČD Cargo Junior Trophy Marathon (JTM) je soutěží jednotlivců v rámci seriálu Kolo pro život na delších variantách trasy D, účastníci vystartují v první vlně před startem nezávodní trasy D - Fitness jízdy. Trasy JTM jsou značené a zabezpečené pořadatelskou službou, k dispozici je jedna občerstvovací stanice.
Závodníci a závodnice soutěží mezi sebou ve vypsaných věkových kategoriích, zvlášť děvčata a kluci. Body získané za umístění v jednotlivých závodech KPŽ se v JTM nesčítají. Na každém závodě, kde je vypsaný závod JTM, budou vyhlášeni a odměněni na stupních první tři kluci a holky ve všech vypsaných kategoriích.

Kategorie ČD Cargo JTM 2018

Kluci/děvčata   8 - 9
Kluci/děvčata 10–11
Kluci/děvčata 12–13
Kluci/děvčata 14–16 

ČD Cargo JTM 2018 se uskuteční na závodech

Hustopeče AGROTEC Tour ŠKODA AUTO (28. 4.)
Orlík Tour Kooperativy (26. 5.)
Bikemaraton Drásal České spořitelny (30. 6. – 1. 7.)
Šumavský MTB maraton České spořitelny (4. 8.)
Vysočina Arena Tour České spořitelny (11. – 12. 8.)
Plzeňská MTB 50 Kooperativy (1. 9.)
Oderská Mlýnice České spořitelny (22. 9.)
Ralsko MTB Tour České spořitelny (29. 9.)

Startovné

Startovné JTM = 150 Kč

Účastníci dopoledních závodů ČT Déčko Junior Trophy hradí za JTM pouze 100 Kč. Celkem tedy 100 Kč za JT + 100 Kč za JTM = 200 Kč

Zájemci se hlásí do závodu buď on-line na webu Kolo pro život, nebo na místě. Na prezenci si vyplní přihlášku a hlásí se u okénka Junior Trophy. V případě, že se hlásí na místě na dětské závody ČT :D Junior Trophy i na JTM, stačí vyplnit jednu přihlášku na ČT :D JT a nahlásit u okénka, že se chcete zúčastnit i JTM.

Startovní číslo

Na závody JTM dostanete u prezenčního okénka, označeného „Junior Trophy“, speciální startovní číslo pro závod JTM + polepku s názvem konkrétního závodu. Jede-li maladý závodník/závodnice dopoledne dětské závody a odpoledne JTM, musí si číslo z dětských závodů ČT :D JT před odpoledním startem vyměnit za bílé číslo JTM s růžovým písmenkem M a popiskem ČD Cargo Junior Torphy Marathon! 

ČD Cargo JTM startovní číslo

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé