"efko" připravilo ve Znojmě dárky pro všechny malé bikery

Autor

Společnost „efko“ je už několik let velmi štědrým partnerem závodu Znojmo Burčák Tour Kooperativy. A letos dokonce nově připravila prima odměnu pro všechny bikery a bikerky z Junior Trophy. Rodiče se nemusí děsit, kyselé okurky, česnek ani pálivé papričky to nebudou.

Seriál ČT Déčko Junior Trophy pokračuje příští sobotu 13. dílem dětských závodů na horských kolech v jihomoravském Znojmě.  Děti se do programu Kolo pro život zapojí 8. září jako úplně první, od 9:00 ráno, kdy odstartuje nejstarší kategorie kluků ve věku 12 – 13 let. Potom už se v parku vedle Louckého kláštera postupně roztočí kola kluků a děvčat dalších věkových kategorií a celé cyklistické dopoledne vyvrcholí roztomilým kláním kloučků a holčiček na odrážedlech. Stejně jako na všech ostatních akcích KPŽ 2018, i ve městě okurek nejrychlejší trojice holek a kluků převezme na stupních poctivé kovové medaile a každému, i kdyby dojel na posledním místě, pověsí v cíli na krk pamětní dřevěnou medaili. To ale není všechno.

Díky společnosti „efko“ obdrží všichni mladí závoďáci po projetí cílovou rovinkou kapsičku BIO Genuss Plus a PEXESO efko, což určitě ocení nejen děti, ale i jejich dospělý doprovod v duchu "chléb a hry" :)

Z Efíkova PEXESA měli loni radost i dospělí :)

Maminky pod názvem BIO Genuss Plus nejspíš tuší, že se jedná o něco moc zdravého a dobrého. Skutečnost je ale ještě jedničkovější, než si dokáží představit. Ovocného pyré v praktickém „kabelkovém balení“ s bezpečným šroubovatelným uzávěrem, které se zatím vyrábí ve dvou příchutích (jablko+banán+ jahoda nebo jablko+ banán+ broskve a meruňky), je to nejzdravější, co si pro své ratolesti mohou přát. Složení pyré sestává pouze z různých druhů BIO ovoce, výrobky jsou pasterovány, není přidaný žádný cukr, ani žádné další přísady. Nutriční hodnoty tak odpovídají ekvivalentu stejného množství čerstvého ovoce. Ideální odměna po závodě nebo odpolední svačinka, kterou si po ochutnání oblíbí i dospělí.

Společnost „efko“ také premiérově podpoří rodinnou soutěž v dlabání dýní „Soutěž o nejlepší škrabku“ a odmění 10 autorů nejkreativnějších kebulí dárkovou taškou s produkty od „efka“. (Více o soutěži jsme zveřejnili ZDE).

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé