Finálový večer Kolo pro život 2018

Autor

Finálový večer Kolo pro život slavnostně zakončí 19. ročník našeho seriálu závodů na horských kolech. Naposledy v letošním roce se potkáme v koloproživotním kruhu a zavzpomínat na nezapomenutelné okamžiky úspěšné sezóny a také se trochu odvážeme a pobavíme. Tentokrát se večer uskuteční v duchu Best Of! Odměny za skvělé bikerské výkony převezmou z rukou partnerů seriálu vítězové všech soutěží Kolo pro život a ČT :D Junior Trophy 2018.

Finálový večer Kolo pro život 2018

Od prvního ročníku seriálu Kolo pro život v roce 2000 je příjemnou tradicí zakončit každý další ročník Finálovým večerem Kolo pro život. Stejně tomu bude i letos. Kromě vyhlášení všech vítězů a medailistů v kategoriích jednotlivců a týmů KPŽ 2018 a ČT Déčko Junior Trophy 2018 se můžeme těšit na ty, kteří budou odměněni díky svým vynikajícím tipům v celoroční tipovací soutěži Finálová hra KPŽ 2018, ve které vítěz kategorie Dospělí převezme z rukou zástupce generálního partnera projektu KPŽ - České spořitelny - nový osobní automobil ŠKODA Fabia Combi a vítěz kategorie Děti a Mládež obdrží cenu v hodnotě 30 000 Kč. Dozvíte se také, která šťastná dvojice pojede na Tour de France 2019 se ŠKODOU AUTO, nejlepších 15 dětských kreslířů oblékne na pódiu nové originální dresy s vlastními designy, tak jak si je navrhli během doprovodného programu na závodech, svá ocenění obdrží i nejlepší zaměstnanci - bikeři Finanční skupiny České spořitelny.

Tématem letošního večera je "Best Of" – to nejlepší z uplynulých Finálových večerů. Děti i dospělí se mohou těšit na spoustu čarodějnických triků a humorné kouzlení, brazilské tanečnice, bubeníky i oblíbený fotokoutek s převleky. Víc nebudeme předem prozrazovat, ať se máte na co těšit.

Vítězové dospělých kategorií a členové vítězných teamů obdrží osobní pozvánku emailem pro 1 osobu, vítězové dětských kategorií obdrží pozvánku pro dítě plus 2 dospělé osoby do 8. října. Vstup bude evidován na jméno u vchodu do sálu.

Lístky na tuto skvělou událost si může zakoupit každý zájemce přes registrační systém KPŽ za 500 Kč ZDE. Pozvánky zakoupené na webu nebudeme rozesílat fyzicky, hosté budou obesláni e-verzí. Registrace a možnost nákupu vstupenky je limitována datem 17. 10. do 24:00. Vstupenky není možné zakoupit na místě!

Oficiální slavnostní zakončení sezóny KPŽ 2018 se uskuteční v pátek 19. 10., nově v prostorách Centra pohybové medicíny na Praze 4 – Chodov. Partnerem akce je Hlavní město Praha. V místě se nachází dostatečný prostor pro parkování účastníků akce zdarma. Vstup pro pozvané bude otevřen od 18:00. Zahájení oficiálního programu je přesně v 18:30. Počítejte s časovou rezervou při dopravě na místo, znáte Prahu a její přecpané ulice. Ideální je použít Metro trasy C – stanice Chodov a dále autobus č. 115 – stanice Knovízská nebo č. 197 – stanice Benkova.

Moc se na vás těšíme!

Organizátoři závodů Kolo pro život a partneři série KPŽ 2018

 

Grafické zpracování: Aleš Leznar

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria Tourism
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiCNC
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest