Hlasujte pro dětské obrázky z Mladé Boleslavi

Autor

Na všech akcích KPŽ 2019 letos děti kreslí na téma "S rodinu na cyklovýletě" a snaží se postoupit do finálové desítky výkresů z každého závodu. Na základě celoročního hlasování může pět malých výtvarníků vyhrát finanční příspěvek od České spořitelny na rodinný výlet na kole. Bez vašich hlasů to ale nepůjde. Proto vás vyzýváme, podpořte děti svými hlasy! A nezapomeňte v Hustopečích přijít do Dětského klubu  nakreslit si obrázek do soutěže.

Hlasujte pro dětské obrázky z Mladé Boleslavi

Pravidla dětské soutěže v kreslení na závodech Kolo pro život 2019
Soutěž dětí v kreslení probíhá na každém závodě KPŽ 2019 v Dětském klubu. Soutěže se mohou zúčastnit všechny přítomné děti do 13 let, včetně těch, které na kole nezávodí a přišly jako doprovod.
Po každém závodě porota vybere a zveřejní na webových stránkách KPŽ v sekci Soutěž v kreslení 10 nejoriginálnějších návrhů. Vždy jednomu obrázku z vybrané desítky může dát hlas každý, kdo je zaregistrovaný v systému KPŽ.
V roce 2019 se nově kreslí na téma „S rodinou na cyklovýletě“.
Na zadní straně výkresu je nutné vyplnit předtištěnou tabulku se jménem, příjmením, adresou a věkem autora a přesným kontaktem na rodiče. Bez pečlivě vyplněných dat nemůže výkres postoupit dál do soutěže.
Na konci sezóny bude vyhodnoceno a oceněno 5 návrhů, které během celé sezóny získaly nejvíce hlasů v jednotlivých věkových kategorií dětí, bez ohledu na to, na kterém závodě byly výkresy vytvořeny.

Soutěží se v kategoriích: 0 - 5 let, 6 - 7 let, 8 - 9 let, 10 - 11 let, 12 - 13 let

Vítězná pětka malých výtvarníků s nejvyšším počtem hlasů se dočká odměny na slavnostním Finálovém večeru v Praze, kde převezme z rukou zástupců patrona soutěže - České spořitelny - poukaz na finanční prémii v hodnotě 5000 Kč!

Hlasování
Hlasování pro výkresy z prvních dvou podniků Kolo pro život 2019: Praha – Karlštejn Tour České spořitelny a Mladá Boleslav Tour ŠKODA AUTO je již spuštěno. Pro obrázky z jednotlivých závodů můžete hlasovat po celou sezónu. Platí ale, že si z každého závodu můžete vybrat pouze jednoho favorita a tomu dát mu 1 hlas.

Do sekce hlasování se na webu proklikáte následovně:
Na horní liště kliknete na „Kolo pro život“, dále kliknete na „Obecné informace“, potom na „Soutěže“ a dále na „Soutěž v kreslení“, kde najdete hlasoví s obrázky k jednotlivým již uskutečněným závodům sezóny 2019.

Hlasovat můžete již nyní ZDE 

Pomozte dětem svými hlasy získat příspěvek na báječný cyklovýlet a nezapomeňte při hlasování přihlédnout k věku autora.

Tak hurá na to!

 

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria Tourism
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiCNC
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest