Hlasujte pro své favority ve výtvarné soutěži KPŽ!

Autor

Před námi jsou poslední dva letošní podniky seriálu a s koncem sezóny Kolo pro život 2019 se blíží do cíle také tradiční celoroční soutěž KPŽ v kreslení. Spolu s patronem soutěže, Českou spořitelnou jsou pro vítěze 5 kategorií přichystané parádní ceny. Všechno ale záleží na vašich hlasech, které malým kreslířům za jejich výtvory pošlete. Hlasujte ZDE

Hlasujte pro své favority ve výtvarné soutěži KPŽ!

Na všech 15 akcích seriálu Kolo pro život 2019 se koná dětská soutěž v kreslení, které se mohou zúčastnit děti do 13 let. Vždy jednomu obrázku z uveřejněné desítky finalistů z každého závodu můžete dát na webových stránkách Kolo pro život svůj hlas. Podmínkou je, že jste přihlášení v registračním systému Kolo pro život. Přečtěte si, jak letos soutěž probíhá. 

PRAVIDLA SOUTĚŽE:

Soutěž probíhá ve stanu Dětského klubu v zázemí všech podniků KPŽ 2019 jako součást doprovodného programu. Patronát nad soutěží drží tradičně Česká spořitelna. Soutěže se mohou zúčastnit všechny přítomné děti do 13 let, tedy i děti, které na kole nezávodí, ale přijdou se do dětského stánku pobavit. Děti kreslí v 5 věkových kategoriích (0 – 5, 6 – 7, 8 – 9, 10 – 11, 12 – 13 let) na téma „S rodinu na cyklovýletě“. Veškeré kreslící potřeby (papíry, pastelky a další barvičky) budou připravené na místě.
Pozor! Nezapomeňte na zadní straně výkresu vyplnit předtištěnou tabulku se jménem, adresou, věkem autora a kontaktem na rodiče. Bez pečlivě vyplněných dat nemůžeme výkres zařadit soutěže.

On-line hlasování o nejhezčí kresbu probíhá na našich webových stránkách během celého cyklu KPŽ ZDE. Kresby prochází předvýběrem a po každém závodě je zveřejněno vždy 10 výkresů, které postupují do hlasovací soutěže. Na konci sezóny bude vyhlášeno a zveřejněno 5 výkresů, které během roku ve své kategorii získají nejvíce hlasů.

Nejúspěšnější pětka malých výtvarníků za odměnu na Finálovém večeru KPŽ 2019 převezme z rukou zástupců patrona soutěže, České spořitelny, zaslouženou cenu. Ta bude letos opravdu stylová! „Všichni vítězové získajípoukaz na částku 5.000 Kč, která je primárně určená na společný cyklovýlet s celou rodinou,“ upřesňuje zástupkyně marketingu České spořitelny, Veronika Daďová.

Nezapomeňte proto v Odrách a Ralsku zavítat do veselého barevného stanu Dětského klubu v zázemí závodů. Najdete zde stolky a židličky, hrací koberec, spoustu hraček a her, milé asistentky a také vše, co potřebujete k malování na dané téma.

A hlavně pomozte dětem svými hlasy získat vysněnou odměnu, třeba vás na cyklovýlet vezmou s sebou :))) Při prohlížení zveřejněných obrázků z jednotlivých akcí nezapomeňte přihlédnout k věku autorů. Je pochopitelné, že výtvory čtyřletého výtvarníka a o pár let staršího malíře nemohou být technicky na stejné úrovni.

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé