Hustopeče nabídnou jezdivé trasy a parádní Birell segment

Autor

Pořadatelé Hustopeče AGROTEC Tour ŠKODA AUTO (25. 5. 2019) opět lákají závodníky na krásné bikové trasy i mimořádný zážitek na značeném Birell segmentu.

Hustopeče nabídnou jezdivé trasy a parádní Birell segment

První moravský závod KPŽ 2019 Hustopeče AGROTEC Tour ŠKODA AUTO se poprvé konal v roce 2015. Od té doby se místní pořadatelé ve spolupráci s titulárními partnery závodu hodně vypracovali, závod „vymazlili“ k dokonalosti a nabízí účastníkům nejen kvalitní sportovní zážitek, ale také atraktivní program na trase i v zázemí.

 

Od loňského roku jsou všechny tři trasy ve srovnání s předchozími ročníky jezdivější. Účastníky závodních tras sice kopečky čekají, ale s mnohem přívětivějšími profily než v prvních třech ročnících, ubyl také příliš strmý výšlap hned po startu na hustopečský Starý vrch. Pořadatelé natrasovali závodní trasy, ale také nezávodní Family jízdu tak, aby šanci zažít na kole něco hezkého a neobvyklého měli úplně všichni, včetně dětí, které se mohou na trasu D – Family jízdu vydat spolu se svými rodiči, kamarády či dospělými známými nebo naopak jako závodníci v rámci dětského maratonu ČD Cargo Junior Trophy Marathon.
Na trati nebudou chybět nádherné výhledy na kopečky Pálavy a dosyta si užijete průjezdy malebným prostředím vinohradů a rozkvetlých ovocných sadů. Zajímavým zpestřením bude průjezd nejníže položeným skiareálem v ČR, který se nachází v obci Němčičky. Účastníci pojedou především po polních dvoustopých cestách, v případě nepříznivého počasí je připravena taková alternativa trasy, která se vyhne nejblátivějším úsekům. Vzhledem k současné skoro ideální předpovědi počasí to vypadá, že záložní varianta zůstane uložena v šuplíku pro dalších ročníky.

K dispozici budou 3 občerstvovací stanice na trase B, 2 občerstvovací stanice na trase C a 1 občerstvovací stanice na trase D – Family jízdě.

Speciální upozornění si zaslouží zážitkové místo na závodní trase, tzv. Birell segment. Ten hustopečský bude ve znamení legrace, adrenalinu, ale také pořádné dřiny. Segment se nachází v nejzajímavějším úseku trati. Ve spolupráci s místními pořadateli z SK Němčičky je pro závodníky připravený sjezd mezi slalomovými brankami po místní sjezdovce (nejníže položené sjezdovce v ČR) s následným průjezdem Němčičkami a výšlapem k rozhledně Kraví Hora. Celková délka úseku činí 2 kilometry a vzhledem ke sklonu místní sjezdovky doporučujeme všem závodníkům, aby si před startem zkontrolovali brzdy a vzorek plášťů na svých kolech. :)))

 

 

Neváhejte a přihlaste se do závodu on-line do dnešní půlnoci (22. 5.) ZDE

Na všechny trasy závodu se můžete přihlásit i na místě, ale při elektronické přihlášce ušetříte peníze.

 

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
Partneři211
Česká spořitelna
Balíkovna
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiDnes Premium
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest