Jak se správně přihlásit na závody Kolo pro život

Autor

Návod pro všechny, kdo se chtějí přihlásit na některou z akcí Kolo pro život 2019 on-line nebo na místě.

Jak se správně přihlásit na závody Kolo pro život

Jste majitelem horského kola a chcete poměřit své síly s ostatními v některém ze závodů Kolo pro život nebo se přihlásit na pohodovou nezávodní vyjížďku trasy D přírodou či na dětské závody ČT Déčko Junior Trophy? Seznamte se s naším návodem „ jak na to“ krok za krokem! Zkrátíte si dobu strávenou při přihlašování a zamezíte zbytečným omylům a duplicitám Vaší registrace v systému KPŽ, kvůli které následně dochází k nesrovnalostem ve Vašich výsledcích ze závodů.  

Jak se přihlásit na závody KPŽ on-line

  1. Jděte na stránky www.kolopro.cz
  2. Klikněte na vybraný závod (např. Praha – Karlštejn Tour České spořitelny).
  3. Klikněte v hlavním modrém poli vpravo na: Přihlásit se.
  4. V případě, že jedete závod KPŽ poprvé, musíte se zaregistrovat do systému. Jestliže už jste některý z našich závodů v minulosti absolvoval, vyplňte své registrační číslo a heslo. (Pokud jste své číslo a heslo zapomněli, nepřihlašujte se znovu, ale vyhledejte níže své původní číslo a heslo.)
  5. Dříve než zvolíte trasu, vyberte, zda se hlásíte do závodu individuálně, nebo jako tým.
  6. Zvolte konkrétní trasu.
  7. Zvolte způsob platby.
  8. Využijte pro vás dostupné slevy.
  9. Klikněte na: Pokračovat.
  10. Doporučujeme vybrat si z výhodných možností pojištění na závod, případně objednat tričko KPŽ. (Unikátní triko k závodu je nutné objednat nejpozději 8 dnů před závodem! V místě můžete zakoupit univerzální tričko KPŽ 2019.)
  11. Potvrďte souhlas s podmínkami a poté potvrďte celou objednávku.

Detail objednávky najdete ve svém profilu, zde také najdete veškeré platební údaje.
Startovní balíček, který obsahuje i vaše závodní číslo si vyzvednete v den závodu nebo v pátek před závodem na prezenci.

Jak se přihlásit do závodu na místě

  1. Navštivte v zázemí prezenční přívěs Kolo pro život.
  2. Zde si vyzvedněte papírovou přihlášku. (Od letošního ročníku je nově přihláškový formulář pro dospělé závodníky, děti i trasu D – Family jízdu totožný.)
  3. Vyplňte kompletně a čitelně přihlášku, včetně mailového kontaktu, PSČ a čísla ulice! (Pokud jedete závody KPŽ poprvé, vyplňte všechny údaje tak, abychom je dokázali přečíst, mohli vás zanést do registrace KPŽ a následně Vám poslat mailem vaše registrační číslo a heslo.)
  4. V případě, že jste již v KPŽ registrováni, stačí, když vyplníte v přihlášce své jméno a příjmení, vyplníte své správné registrační číslo, trasu, kterou jedete, souhlas s podmínkami a podepíšete se.
  5. Pokud jste již v minulosti někdy závod KPŽ jeli, nikdy se nepřihlašujte znovu bez uvedení správného registračního čísla. Jestli jste číslo zapomněli, nechte si ho zjistit u info okénka na prezenci na základě vašeho jména!
  6. Vyplněnou přihlášku odevzdejte u správného okénka, kde zaplatíte startovné a obdržíte startovní balíček včetně startovního čísla. (Pozor! Své okénko mají účastníci dětských závodů, své dospělí na závodních trasách, speciální okénko mají také účastníci trasy D – Family jízdy.)

Prosíme všechny závodníky, aby se řídili naším návodem. Po správně provedeném přihlášení se Vám všechny Vaše výsledky budou připisovat v jednom Vašem profilu.

Děkujeme a těšíme se na Vaši účast!

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
Partneři211
Česká spořitelna
Balíkovna
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiDnes Premium
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest