Jedinečné občerstvovačky ve Znojmě

Autor

Účastníci 6. ročníku Znojmo Burčák Tour Kooperativy (7. 9. 2019) si užijí fantasticky vybavené občerstvovací stanice. Pořadatelé neponechali nic náhodě a přiobjednali všechny lahodné moky. Pokud chcete zažít Burčák Tour na vlastní nohy, nezapomeňte se přihlásit výhodněji on-line do dnešní půlnoci ZDE

Jedinečné občerstvovačky ve Znojmě

Třináctý závod seriálu Kolo pro život 2019 - oblíbená Burčák Tour ve Znojmě je na spadnutí. Tenhle moravský závod na horských kolech by si neměl nechat ujít žádný milovník jízdy na horském kole a také milovník kulinářských zážitků. Všichni bikeři s platným startovním číslem mohou na trasách B, C a D vyrazit na dobře značené nenáročné cesty a také využít hned několik stanovišť s občerstvením. To přece víme, říkáte si... to přece platí na všech akcích série Kolo pro život. A my odpovídáme: Ne, ne, ne, tady ve Znojmě je sortiment na pultech úplně jiný :)

Nezávodní Family jízda povede stejně jako loni v těsné blízkosti Národního parku Podyjí vinohrady přes Kraví horu, což uvítají všichni malí i velcí účastníci trasy D. Vyjížďka povede po písčitých cestách s nádhernými vyhlídkami na město okurek a jeho okolí. Při pěkném počasí jsou z těchto míst vidět i Pálavské vrchy a někdy dokonce i rakouské Alpy! Na občerstvovací stanici v Konicích bude podáváno občerstvení ve formě svatebních koláčků a dalších specialit, včetně ochutnávky medovníku. Dobroty, které se rozplynou na jazyku zajišťuje firma „Medové pečení a domácí perníčky Milan Blahůšek“. Pro dospělé zde bude navíc k dispozici ochutnávka vína a burčáku. Ve vinicích na Kraví hoře je zase připravena pro účastníky nabídka čerstvě natrhaných vinných hroznů několika místních odrůd.

Na kratší závodní trase „C“ je cyklistické občerstvení spojené s ochutnávkou vína a burčáku u společnosti „Vinařství Barabáš“. Druhá občerstvovací stanice pro „céčkaře“ je společná s trasou „B“ u Vrboveckých vinných sklepů. Tuto občerstvovačku již tradičně zajišťují Znojemské strojírny se svojí proslulou kuchyní. Možnost ochutnat víno a burčák vám nabídnou vinaři z vrbovecké oblasti. K dobré pohodě zde bude účastníkům závodu dokonce vyhrávat živá muzika- Romantický saxofon Karla Fojtíka, takže se určitě zastavte, okoštujte a třeba si i zazpívejte a protáhněte tělo v rytmu hudby.

Hlavní trasa „B“ je zabezpečena prvním občerstvením v Jaroslavicích, kde vám stabilní tým milých děvčat předloží kromě tradičního občerstvení rovněž něco z produkce Znovínu Znojmo. Na této nejdelší trase Burčák Tour je po startu naplánován přejezd přes atraktivní Načeratický kopec a další občerstvovací stanice je situována ve Vrbovcích.

Užijte si pěkné trasy a pohostinnost místních! Pokud jedete na čas a nechcete se na občerstvovačkách zastavovat, máte možnost zakoupit lahodné moky v zázemí závodu u Louckého klášteru.

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria Tourism
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiCNC
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest