Jubilejní FOR BIKES 2019

Autor

TISKOVÁ ZPRÁVA Jubilejní FOR BIKES 2019: Prestižní závody, Family Day i soutěž o kola za sto tisíc. Kolo pro život bude u toho.

 

Jubilejní FOR BIKES 2019

Praha, 5. března 2019 – Desátý ročník českého cyklistického svátku, veletrhu FOR BIKES, chystá pro návštěvníky nejen novinky a trendy z oboru od českých a zahraničních výrobců, ale také nabitý program s prestižními závody i soutěžemi o atraktivní ceny. Tradičně se koná na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech, a to ve dnech 29. až 31. března.
Největší český veletrh cyklistiky FOR BIKES zaplní v areálu PVA EXPO PRAHA plochu přes 15 000 m2 v pěti halách výstaviště. Představí tisícovky kol a cyklistických doplňků a plánuje doprovodný program hodný oslavě kulatého jubilea. Akce vypukne v plné síle po slavnostním zahájení, kterého se v pátek 29. března od 11 hodin zúčastní řada osobností tohoto sportu i mimo něj v čele s ambasadorem akce, paralympionikem Jiřím Ježkem.
 

Série závodů pro profesionály i nadšence

I v jubilejním ročníku se na veletrh do Letňan sjedou jezdci z různých oblastí cyklistiky, aby se návštěvníkům předvedli v závodech na silnici, horských kolech či BMX freestylu. V pátek se uskuteční čtvrtý ročník silničního Author kritéria v areálu výstaviště pro jezdce s licencí. Zároveň se pojede i závod skládacích kol Brompton, do kterého se může zapojit i veřejnost. V neděli pak přímo z výstaviště odstartuje pátý ročník závodu na horských kolech HERVIS RACE FOR BIKES, který je určen pro širokou veřejnost.
Po celou dobu veletrhu bude na rampách v Hale 6 probíhat freestyle BMX závod VSA MERCEDES-BENZ. V Hale 1 budou moci návštěvníci sledovat Trialshow, ukázky MTB sprintu či dual slalomu.

Den rodin s dětmi

Organizátoři veletrhu nezapomněli ani na nejmenší cyklistické naděje a připravili program i pro celou rodinu. V neděli 31. března se totiž uskuteční Family Day, kde bude možné vyzkoušet si dětské testovací dráhy, pumptrack, dopravní hřiště, pestrou nabídku trenažérů a simulátorů, ale také se například dozvědět něco o základech první pomoci. Pro děti bude připravena také úkolová hra Stezka FOR BIKES nebo elektrokola.
Kolo pro život se bude na veletrhu prezentovat stánkem u pódia s audiovizuálními a tištěnými materiály k nové jubilejní sezóně KPŽ 2019, k dispozici dětem i dospělým bude dřevěná pumptracková dráha s profesionálními instruktory, připravené jsou i dárečky pro děti.

Velká šance pro návštěvníky

Desátý ročník veletrhu bude také nadělovat návštěvníkům. V rámci oslav chystají organizátoři atraktivní lákadlo v podobě losování návštěvnických výher. Připraveny jsou mimo jiné dvě hlavní ceny, které si šťastní výherci odnesou z letňanského výstaviště domů. Pro tuto vzácnou příležitost si společnost Universe Agency připravila celoodpružené horské kolo Author A-Ray 29 a elektrokolo Author Engine 29 v celkové hodnotě 100 000 korun. Milovníci cestování mohou vyhrát atraktivní zájezd od CK Adventura do Provence v hodnotě 30 000 korun.

Více informací o veletrhu najdete na: www.forbikes.cz a na facebooku FOR BIKES.

 

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
Partneři211
Česká spořitelna
Balíkovna
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiDnes Premium
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest