Kolo pro život je u konce, Finálového večera se pořadatelé nevzdávají.

Autor

Letošní sportovní část Kola pro život je definitivně ukončena. Po již avizovaném odvolání čtrnáctého dílu Vrchlabí-Špindl Tour ŠKODA AUTO byli pořadatelé nuceni zrušit i plánovanou náhradu za závěrečný závod Praha-Karlštejn Tour Kooperativy. Speciální akce, která měla proběhnout 7. listopadu v Radotíně formou sportovního programu a vyhlášení výherců, se taktéž neuskuteční.

Kolo pro život je u konce, Finálového večera se pořadatelé nevzdávají.

„Myšlenky Finálového večera se stále nevzdáváme a budeme reagovat s ohledem na aktuální vývoj pandemie a vládních opatření. Jednou z variant je posunutí termínu akce v rámci tohoto roku, případně je ve hře uspořádaní eventu coby slavnostního otevření sezony 2021. Mrzí nás, že je letošní sportovní část sezony definitivně u konce, nicméně nechceme riskovat zdraví účastníků našich akcí,“ říká Tomáš Pravenec, ředitel komunikace pořádající agentury Petr Čech Sport.

Letošní ročník největšího cyklistického seriálu pro veřejnost se tak uzavřel třináctým podnikem v Ralsku, který si nenechalo ujít 1705 cyklistů. Průměrná účast na všech akcích činila 1452 závodníků, což organizátoři z hlediska turbulentního vývoje pandemického roku považují za skvělý výsledek. „Jsme opravdu rádi, že se letošní série i navzdory všem opatřením mohla uskutečnit a že nám účastníci zachovali přízeň. Věříme, že se situace nejen v České republice brzy uklidní, a těšíme se na další rok, který snad proběhne bez komplikací,“ dodává Pravenec.

Celkové výsledky letošního Kola pro život zveřejní pořadatelé v nejbližší době na webových stránkách www.kolopro.cz, zároveň budou kontaktováni nejlepší jednotlivci i týmy.

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé