Kooperativa přiveze do Plzně oblíbené služby i originální dárek na památku

Autor

Titulární partner sobotního závodu v Plzni a hlavní partner seriálu Kolo pro život 2019 si kromě oblíbených služeb v DEPu Kooperativy a pojištění šitého na míru připravil originální dárek pro účastníky Family jízdy i další zájemce v zázemí.

Kooperativa přiveze do Plzně oblíbené služby i originální dárek na památku

Plzeňská MTB 50 Kooperativy (31. 8. 2019) patří tradičně k hojně navštěvovaným podnikům seriálu Kola pro život. V zeleném parku za obchodním centrem Plaza se to zazelená ještě o něco víc díky novému brandu pojišťovny Kooperativa na všech nepostradatelných součástech DEPa Kooperativy.

 

DEPO KOOPERATIVY neodmyslitelně patří ke klasickému areálu závodů seriálu Kolo pro život již 13 let  a poskytuje bikerům a bikerkám tolik potřebné technické zázemí. Naleznete zde stan s technickým servisem, kde jsou připraveni zkušení mechanici, aby vám provedli běžné seřízení a malé opravy kol úplně zdarma. Ve stejném stanu je zdarma k dispozici všem návštěvníkům také dobíjecí stojan Chargebox v případě, že vám dojde šťáva v telefonu nebo jiném elektronickém zařízení.

Po závodě určitě každý účastník nejvíc ocení mycí zónu. Připraveno je 12 mycích boxů, kde si bez problémů můžete osprchovat svého dvoukolého miláčka a hned potom i sebe v letos kompletně nových moderních sprchových kontejnerech, na které navazují i převlékárny.

V neposlední řadě je v DEPu k dispozici i tzv. Bezpečná zóna Kooperativy, která slouží jako hlídaný prostor pro uschování kol po celý den závodu.

Ne že bychom chtěli přivolávat úraz, ale na sportovní akci je vždy dobré myslet předem také na svoji bezpečnost a zdraví. Neváhejte proto využít pro bikery KPŽ speciálně vytvořené ÚRAZOVÉ POJIŠTĚNÍ od Kooperativy, které si můžete sjednat při registraci na daném závodě či na webu Kolo pro život předem. Vybrat můžete ze tří variant: HAPPY BIKER za 30 Kč/závod, COOL BIKER za 60 Kč/závod a PROFI BIKER za sníženou cenu 120 Kč/závod. Pojištění kryje základní rizika úrazů, smrt, trvalé následky a tělesné poškození v důsledku úrazu.

Plzeňská MTB 50 je jedním ze tří závodů, které ve svém názvu nesou jméno Kooperativy. A pojišťovna Kooperativa nejen, že bude na startu, ale stejně jako na Orlíku přichystala něco navíc pro vás účastníky. Děti s doprovodem a všichni pohodáři v cíli nezávodní trasy D se mohou těšit na skupinové fotografie na památku z Polaroidů sympatických asistentek. Snímky dostanou rovnou do ruky, stejně jako ostatní zájemci v zázemí :)

Přijďte o víkendu podpořit další z krásných závodů Kola pro život s celou rodinou a užít si sportovní den plný adrenalinu, zážitků a cyklistického kamarádství!

Těší se na vás pojišťovna Kooperativy a organizátoři seriálu Kolo pro život.

 

 

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria Tourism
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiCNC
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest