Kooperativa rozsvítí Plzeň!

Autor

Pro medailisty na stupních si titulární partner závodu Plzeňská MTB 50 Kooperativy (1. 9. 2018) připravila prima užitečný dárek.

Kooperativa rozsvítí Plzeň!

Pojišťovna Kooperativy, hlavní partner seriálu Kolo pro život a titulární partner Plzeňské 50, přichystala jako speciální dárek přenosnou lampičku na baterky pro medailisty tras B, C a závodů Junior Torphy. Využít ji můžete hned na závodech, třeba až navečer budete hledat něco v kufru, nebo vám posvítí na cestu k autu či do Amfiteátru na Lochotíně, kde probíhá večer Léto Fest. Je to užitečná závěsná žárovka pro případ vypnutí proudu, nečekaného ponocování, zkrátka „pro život jaký je“.

Kooperativa vám, malým i velkým účastníkům KPŽ, přeje v Plzni krásný zážitek na kole, ať už budete závodit nebo se jen tak pro radost projedete po trase Fitness jízdy. Pěkný sportovní zážitek je zaručen v obou případech. Po závodě vám určitě skvěle poslouží DEPO Kooperativy a jeho nepostradatelné služby pro závodníky. Úschovnu kol, sprchy, mycí boxy s wapkami na očistu kola i mechanický servis v zázemí můžete využít zcela zdarma. A nezapomeňte využít pojištění šité na míru účastníků seriálu Kolo pro život!

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria Tourism
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiCNC
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest