Květnová výzva Kristiána Hynka a Kola pro život!

Autor
Květnová výzva Kristiána Hynka a Kola pro život!

Kristián Hynek, ambasador Kola pro život a jeden z nejznámějších českých bikerů si pro všechny cyklistické nadšence připravil pořádnou výzvu s názvem 13 kopců.

O co se jedná?

Kristián vás vyzývá, abyste v květnu zajeli co možná nejlepší čas na jedné z jeho oblíbených tras v České republice. Nebude se jednat o nic jednoduchého, protože na vás bude čekat již zmíněných 13 kopců. Okruh měří necelých 53 kilometrů s celkovým převýšením 1.439 metrů!

Veškeré informace o trase a celkový čas najdete zde

GPX trasy ke stažení ZDE.

Popis trasy

Startujeme u městského úřadu Černošice,



po krátké rovince doleva do kopce, do lesa a stále nahoru. Projedete Vonoklasy a dále na Roblín a krátkým sjezdem do Dolního Roblína.



Po průjezdu obce Mořina kousek vystoupáte a čekají Vás dva sjezdy, ve kterých buďte opatrní. Začnete opět stoupat, poprvé minete Dub sedmi bratří a vystoupáte k lomu Malá Amerika. Dále pak přes Solvayovy lomy do údolí Svatého Jana pod Skalou a



do Berouna. Z Berouna Vás čeká odpočinková část po cyklostezce směrem na Srbsko, ale než dojedete do Srbska, musíme ještě překonat jeden náročný výjezd.



Ze Srbska pak po červené turistické značce, podruhé minete Dub sedmi bratří a projedete Karlštejnem. Následně vystoupáte na krásnou vyhlídku,



přes další brdek se dostanete do Mořinky, sjedete do Karlíka a závěrečným stoupáním do Vonoklas. Po krátkém silničním přesunu přijdete do sjezdu plného malých klopenek a skokánků.



Cíl segmentu je opět u městského úřadu.

Jaká jsou pravidla?

Stejně jako Kristián nejel sám, ale se svým týmovým kolegou Martinem Stoškem, i vy si musíte najít parťáka, s kterým se na tuto výzvu vrhnete.

Dvojice se registruje do akce přes link na sportsoft, kde zadá své i kolegovo jméno ze Stravy. Registrační poplatek je 200,- Kč za přihlášenou dvojici. Registrační poplatek bude ze 100% použit na cyklistický projekt, který společně vybereme a odhlasujeme. Zároveň každý z účastníků získá možnost jednorázového nákupu na eshopu Future Cycling (eshop.futurecycling.cz) se slevou 10%.

Link pro přihlášení zde

Co bude dál?

Na konci května zkontrolujeme přihlášené, porovnáme výsledky na Stravě a vybereme 15 nejlepších mužských a 5 ženských dvojic, které se budou moc těšit na vyvrcholení celé výzvy, které proběhne začátkem června. Půjde o společenské setkání, kde se všechny kvalifikované „týmy“ mohou těšit na sportovně - společenské odpoledne s týmem FUTURE CYCLING NORTHWAVE v čele s Kristiánem Hynkem a Martinem Stoškem. Zároveň Ti nejlepší obdrží drobné dárky od našich partnerů a možná se dočkají i překvapení. 

Okruh nemusíte jet pouze jednou, ba naopak, vyrazte na něj tolikrát, co vám síly dovolí. :)

Informace o akci najdete také na www.damekolo.cz.

Ať vám to šlape!

Tým KPŽ a Kristián Hynek

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé