Léto Fest a zlevněné vstupné na zajímavé prohlídky v Plzni

Autor

Pořadatelé nejbližšího závodu Kolo pro život – Plzeňská MTB 50 Kooperativy (1. 9. 2018) připravili pro účastníky seriálu výhodné vstupy na další zajímavé plzeňské podniky. Pozornost vzbudí určitě i velký hudební festival, jehož datum se kryje s akcí KPŽ a pátečními Cyklokroužky.

 

Léto Fest a zlevněné vstupné na zajímavé prohlídky v Plzni

Nejdříve tedy velké lákadlo pro všechny příznivce kvalitní hudby a skvělých kapel. Od pátku 31. 8. do soboty 1. 9. se v Amfiteátru na Lochotíně uskuteční další díl letošního LÉTO FESTu. Dvoudenní plzeňský festival nabídne top kapely české hudební scény. Největšími peckami budou Chinaski, Wanastowi Vjecy a Mig 21, dále David Koller, Michal Hrůza, Sebastian a další. Akce vyvrcholí v sobotu večer od 22:00 koncertem nejoblíbenější české skupiny Kabát. Informace a prodej vstupenek ZDE

Pro všechny malé i velké účastníky MTB závodu se podařilo plzeňským pořadatelům vyjednat 20 % slevy na vstupy do ZOO Plzeňhttp://www.zooplzen.cz/ a DinoParku Plzeň   http://www.dinopark.cz/cz/plzen 

Oba oblíbené cíle rodin s dětmi leží jen cca 1 km od zázemí závodu u OC Plaza. V ZOO můžete obdivovat čerstvý přírůstek lva berberského,  nyaly nížinné, dvouměsíčního chřestýše arubského, mládě buvolce nebo voliéru ptáků v novém kabátě. Také DinoPark každoročně připravuje novinky v podobě nových modelů a scén, ale i netradičních herních a zábavních prvků. Děti se zde zabaví a rodiče zrelaxují.
Další, dokonce 50% slevu poskytne Muzeum loutek v Plzni.  http://www.zcm.cz/objekty/muzeum-loutek

Všechny výše uvedené slevy budou poskytnuty po předložení startovního čísla z kterékoliv trasy letošního ročníku Plzeňské MTB 50 a platí až do neděle 2. 9. večer.

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé