Lidi, přijďte fandit!

Autor

Bez pořádného povzbuzování je jakýkoliv sportovní podnik poloviční. Fanoušci jsou kořením každého závodu a na Oderské Mlýnici to platí stonásobně. Pořadatelé předposledního závodu Kolo pro život ani letos neponechali nic náhodě, a tak se závodníci můžou 21. září těšit na pořádnou fanouškovskou podporu v legendárním bikerském kopci.

Lidi, přijďte fandit!

Předposlední závod termínovky KPŽ je tradičně spojený s fantastickou diváckou kulisou. Tady se razí heslo: Čím větší rachot, tím líp to jede! Zatímco někteří diváci se spoléhají na vlastní hlasivky a dlaně, jiní přijíždějí už z domova vybaveni nejrůznějšími rámusítky a fandítky. A tak podél trati potkáte fanoušky s mlýnky, trakářky, píšťalkami, trubkami, megafony a vuvuzelami, nechybí kravské zvonce i různé podomácku vyrobené nástroje. Povolené je skoro všechno: bubny, hrnce s vařečkou, PET lahve a samozřejmě tradiční české a moravské velikonoční řehtačky. To celé ve spojení s desítkami nápisů, malůvkami, vlajkami a fábory na trati závodu, neskutečnými převleky místních, speciálním moderátorem v nekonečném kopci a bufetem s čerstvě čepovaným pivem vytváří tu nejgrandióznější atmosféru, jakou si dovedete představit.

Nestyďte se fandit!!! Vezměte si příklad z největších cyklistických akcí na světě a přijďte to pořádně roztočit do Klokočůvku u Oder! Tady to bez Vás nejde!

 

Pořadatelé z 2K-BIKE CLUB Odry ve spolupráci s Městem Odry připravili pro diváky karnevalové autíčko se sličnými hosteskami, které budou rozdávat spoustou dárků užitečných právě pro fandění:
- 150 dřevěných řehtaček s logem závodu
- 150 havajských věnců
- 100 květinových čelenek
- papírové trumpetky
- 80 barevných paruk
- další dárky pro fanoušky – balonky, klíčenky….

K dispozici budou také bílé i barevné křídy, každý bude mít možnost napsat jezdcům svůj vzkaz na povrch Mlýnice, který je zkropený potem tisícovek bikerů z uplynulých 18 ročníků unikátního závodu.

 

Je libo slivovičku na posilnění?

 

Nebo pivo s vysokou pěnou? Rachot!!

 

Pomáhá to. Do kopce se jede líp a dokonce s úsměvem :)

 

Řehtačky a povzbuzení...

 

Neskutečné kostýmy

 

Maskovaný moderátor

 TOHLE MUSÍTE ZAŽÍT!!!

 

 Foto: Miloš Lubas, 2K-BIKE CLUB Odry

 

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria Tourism
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiCNC
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest