Maraton horských kol Apache Jestřebí hory již tuto sobotu!

Autor

 Každý účastník si domů odveze jako dárek tričko. Součástí partnerského podniku seriálu Kolo pro život je i závod elektrokol!

Maraton horských kol Apache Jestřebí hory již tuto sobotu!

Úpicí v sobotu 19. května opět projede MTB maraton Apache Jestřebí hory. Na třech trasách 39, 58 a 103 km změří síly ženy i muži všech věkových kategorií. Celý závodu bude doprovázet hudební program pod názvem Bujará Úpice, který proběhne v pátek i v sobotu na úpickém náměstí.

Podívejte se, jak to vypadalo na poslední Bujaré Úpici v roce 2008 ZDE, a nechte se zlákat na letošní obnovený ročník!

 

MTB maraton Apache Jestřebí hory byl zažitým závodem, který se konal v letech 2004 až 2010. Apache bike team Úpice nyní tuto tradici oživil poté, co se “Jestřebí hory” staly letos jedním z partnerských závodů série Kolo pro život. Na trasách 39, 58 a 103 km s převýšením až 2811 m budou cyklisté v sobotu 19. května bojovat nejen o body do největšího a nejpopulárnějšího amatérského seriálu bikerů v ČR. Výsledky ze všech tří tras se budou započítávat do celkového hodnocení Prestige Trophy Marathon i Tema Prestige Trophy seriálu Kolo pro život a vítězové absolutního pořadí si převezmou tučné finanční prémie.

Zkrátka nepřijdou ani děti. Pro ně budou připraveny závody úplně zdarma v okolí úpického náměstí a celodenní program v dětském klubu včetně trialové školy Petra Krause.

A protože je značka Apache největším výrobcem elektrokol v České republice, novinkou maratonu je i závod elektrokol, který je vypsaný na střední, 58 km dlouhé trase bez rozdílu věku, nebo pohlaví. Pozor - výkon elektromotoru nesmí přesáhnout 1000 W! Závodníci jsou povinni se podrobit namátkové technické přejímce, která bude probíhat při řazení na start.

Přihlásit se do závodu může každý, jsou vypsány kategorie kadetů od 14 let až po veterány nad 60 let. Přihlášky probíhají online do 16. května na webu Kolo pro život, případně osobně v kanceláři závodu v pátek a v sobotu, nejpozději pak v sobotu půl hodiny před samotným startem.

Úplně každý účastník závodu získá jako poděkování originální tričko Apache Bicycles.

Svojí účastí navíc přispějete na novou rozhlednu na nejvyšším vrcholu Jestřebí hor - Žaltman. Firma BP Lumen Úpice přispěje rovnou stokorunou za každého účastníka závodu.

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé