Medaile Kolo pro život 2019

Autor

Když zvítězit, tak s námi! Pro nejrychlejší z nejrychlejších jsme letos přichystali kovové medaile v unikátním designu. Pamětní dřevěnou medaili dostanou za svůj výkon všechny děti, které dorazí do cíle.

Medaile Kolo pro život 2019

Co by to bylo za sportovní podnik bez medailí pro tři nejúspěšnější! Ať už se v rámci 20. ročníku seriálu Kolo pro život zařadíte na start kterékoliv závodní trasy A, B, C nebo se zapojíte do závodu ČT Déčko Junior Trophy 2019, ať jste muž nebo žena, kluk nebo děvče, tři nejrychlejších z vás ve všech vypsaných závodních kategoriích převezmou na stupních vítězů originální medaile Kolo pro život 2019. Až se vám tenhle po zásluze vydřený šperk bude houpat na krku, pečlivě si ho prohlédněte. Zjistíte, že byl vyrobený právě a pouze pro ten jeden jediný závod, kterého jste se zúčastnili, a je opravdu nádherný.

Organizátoři seriálu si letos dali speciálně záležet a ve spolupráci s firmou HAPS nechali vyrobit medaile v unikátním designu. Ten koresponduje s logem, který seriál bude používat při příležitosti svých 20. narozenin po celou letošní sezónu. Na první pohled vás určitě zaujme tvar cenné trofeje visící na černo-zlaté (dětské bílo-zlaté) slavnostní stuze. Pět milimetrů silné medaile ve zlatém, stříbrném a bronzovém provedení jsou symbolicky olemované ozubeným cyklistickým převodníkem, výrazným motivem je číslovka 20, nechybí plasticky vyvedený název a datum konkrétního závodu. Medaile jsou poctivě vypracované a leštěné z kvalitní kovové slitiny.

 

A to není všechno. Kluci i holčičky, ať protnou cílovou pásku v jakémkoliv pořadí, si domů odvezou na památku medaili za účast. Pamětní dřevěné placky disponují atypickým tvarem, aby se daly kombinovat a sbírat a budou se stejně jako v minulé sezóně na jednotlivých podnicích dokonce měnit. Celkem tak na letošních 15 akcích KPŽ můžete získat 3 typy pamětních medailí. Hned vysvětlíme proč.

Žádná medaile, ať je těžce vybojovaná, nebo připomíná účast v závodu a dobrý pocit z hezky stráveného sportovního dne, není k zahození. Byla by škoda, aby skončila zapomenutá někde ve skříni. Proto jsme se rozhodli malým cyklistům, kteří putují s Kolem pro život a účastní se většího počtu našich akcí, dát možnost sbírat medaile do dřevěné upomínkové plakety se stojánkem a s výřezem České republiky. Děti, kterým se podaří vytvořit kolekci medailí 3 odlišných tvarů z 3 závodů, obdrží v Boutique KPŽ zdarma dřevěnou plaketu, do které si mohou medaile vložit a doma vystavit. Stačí přinést 3 medaile, které jste získali do butiku a plaketa je vaše. Vše je navíc vymyšleno tak, aby se daly kombinovat letošní medaile s těmi loňskými.

Dřevěná plaketa se třemi medailemi KPŽ 2019 se bude krásně vyjímat třeba na dětském pracovním stolku. :)

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé