Nechte se vést Chytrými traséry ve Znojmě

Autor

V rámci seriálu Kola pro život můžete využít dva projekty sportovního a rehabilitačního centra Alltraining.cz: Chytrý trasér a SuperBiker. Nebudou chybět ani na sobotním závodě Znojmo Burčák Tour Kooperativy. Tak je využijte!

Nechte se vést Chytrými traséry ve Znojmě

Chytřítraséři jsou zkušení jezdci v oranžových dresech, kteří jedou na trasách B a C na přesně určený čas (většinou hodinu za vítězem), udávají závodníkům tempo a pomáhají jim svými radami na problematických úsecích trati i s dalšími technickými a praktickými radami. Nebojte se oslovit Chytré traséry při každém závodě, velmi rádi vám se vším poradí. Přečtěte si, jako závod jejich pohledem vypadal v Chrudimi a Plzni.

Trasér na nejdelší trase Manitou Železné hory, Matěj: ,,Už před závodem jsme s kolegyní Terezou, trasírkou z trasy C, školili zájemce, jak správně sjet Široké schody. Během závodu jsem se snažil radit především doporučeními o pravidelném doplňování energie a pitném režimu, protože panovalo velké teplo. Dalším faktorem, který ovlivňoval průběh závodu, bylo velké množství defektů. Ty byly způsobeny špatnou technikou jízdy a také špatně nahuštěnými pneumatikami.“ 

V Plzni se účastníci KPŽ ocitli přímo uprostřed podzimu. Změna počasí o 360° vnesla do závodu nástrahy, které se snažili řešit traséři na trase B a C spolu se závodníky. Adam na trase C už před startem v diskuzích rozdal několik dobrých a potřebných rad, jak se s mokrým terénem poprat. Nesmírně důležitý byl správný tlak v pneumatikách. Zejména při těžkém výjezdu na kopec Krkavec. Během závodu si traséři všimli, že většina závodníků jezdí ve sjezdu nad svoje možnosti a následně z toho vznikají nepříjemné pády.

V projektu SuperBiker je o předem přihlášeného a vylosovaného účastníka závodu KPŽ postaráno ve všech ohledech jako o profíka.

V Chrudimi se jako SuperBiker představil Petr. Petr od trenérů Alltrainig.cz obdržel dres, výživu a velmi cenné rady do nadcházejícího závodu. Celý program pro něho začal rozcvičkou a následně navazujícím rozjetím, to celé pod vedením zkušených trenérů Alltraining.cz. Při rozjížďce před závodem Petr absolvoval závěrečný úsek trati, aby věděl, co ho při dojezdu do cíle čeká. Následně se ještě dozvěděl, na co si má dát na trati pozor. Po závodě trenéři s Petrem rozebrali jeho výkon a doporučili mu, na co se má v tréninku zaměřit. Protože SuperBiker je služba se vším všudy, měl Petr absolvovat také rozhovor na pódiu. Z časových důvodů však musel odjet dříve. Překvapení poštou v podobě poukazu na online trénink, měsíc zdarma, ho ale nemine.

VYZKOUŠEJTE I VY DEN OPEČOVÁVANÉHO PROFESIONÁLA A STAŇTE SE SUPERBIKEREM! PŘIHLÁŠKY NAJDETE ZDE.  

NEVÁHEJTE VYUŽÍT TRENÉRSKÉ SLUŽBY ALLTRAINING.CZ PRO ZÁVOD 8. 9. 2018 V RÁMCI SERIÁLU KOLA PRO ŽIVOT VE ZNOJMĚ.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, stavte se v stánku Alltraining.cz při kterémkoliv závodě Kolo pro život. Poradí vám, jak správně zatížit organismus, jak nastavit správný posed, s tréninkem a dalších mnoho věcí týkající se cyklistiky. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

ZAČÍNÁ SE V 10:00 U STÁNKU ALLTRAINING V PROSTRANSTVÍ CÍLE.

Těší se na vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria Tourism
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiCNC
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest