Nejnabitější program pro rodiny s dětmi ve Znojmě

Autor

Dětem, které přijedou na 13. podnik seriálu Kolo pro život – Znojmo Burčák Tour Kooperativy, nuda v žádném případě nehrozí. Kromě závodů a projížděk na kole je přichystaná celá řada bezvadných nezávodních aktivit.

Nejnabitější program pro rodiny s dětmi ve Znojmě

Stejně jako na všech závodech seriálu Kolo pro život 2019 mohou rodiny s dětmi po dopoledních dětských závodech ČT Déčko Junior Trophy, na kterých se děti utkají v šesti věkových kategoriích na travnaté trati místního parku a všichni v cíli dostanou pamětní medaili, využít celou řadu aktivit nebo odpočinku v zázemí závodu. Další možností je vyrazit na kole na nezávodní trasu D - Family jízdu nebo zdarma navštívit některou z pamětihodností města v rámci Dnů Evropského dědictví (Více ZDE).

V zázemí je připravený tzv. Dětský klub s velkým barevným stanem. Ve Znojmě se kromě tradičních hraček a soutěže v kreslení můžete s pomocí ochotného dívčího týmu zapojit do soutěže „O nejlepší škrabku“ – soutěž v dlabání dýní. (Více ZDE). Tady ve stanu si také menší děti klidně mohou pospat na dece nebo na hracím koberci a nabrat ztracenou energii ze závodů :)

 

Spousty soutěží a zábavy si užijete v Dětské zóně 211, která nabízí různé sportovní soutěžní disciplíny včetně letošního největšího hitu zorbingových koulí.
 

Ještě větší nával bude u zbrusu nové nafukovací Ninja dráhy, kde se soutěží v rychlosti zdolání všech překážek na čas pod patronátem České spořitelny.

  
Chcete se zdokonalit v jízdě na kole? Přijďte kdykoliv během dne do Bike Academy KPŽ. Spolu s lektory, kterými jsou zkušení čeští bikeři, se naučíte zdokonalit techniku jízdy na kole, zdolávat překážky, jezdit slalom nebo vůbec poprvé jet bez dotyku nohou na kole.

 

Další soutěž probíhá také na Pumptracku Chupa Chups. Na dřevěné modulární dráze si potrénujete balanc, správné držení těla a plynulou jízdu. Po vyplnění anketních lístků na cyklistické téma budete navíc zařazeni do slosování o tři nádherné cyklistický dresy v barvách Chupy a obří kulaté lízátko.

 

Znojemští navíc přijedou potěšit nejmenší dalšími místními aktivitami:

V zázemí najdete stan, ve kterém bude probíhat malování obličeje na přání.

 

Ivan Křivánek přiveze ukázat a dokonce na chvilku půjčit zájemcům unikátní dřevěné historické dresíny a rád vysvětlí veškeré detaily a kouzla jízdy na předchůdci dnešních moderních kol. Sám je držitelem monha rekordů v jízdě na dresíně a vyzkoušel si na ní i jízdu po trase Burčák Tour!

 

V zázemí a také u trasy dětských závodů Junior Trophy bude asistovat ozbrojený četník z dob první Československé republiky spolu s polním myslivcem v dobové uniformě. Nebojte se a klidně se s nimi vyfoťte!

 

 

 

 

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé