Nepropásněte Karlovarský AM bikemaraton na obrazovkách ČT Sport

Autor

Zítra desetiminutová premiéra, hned v pátek další, dokonce dvacetiminutová reportáž z 5. akce seriálu Kolo pro život 2018 v Karlových Varech.

Nepropásněte Karlovarský AM bikemaraton na obrazovkách ČT Sport

Generální mediální partner seriálu Kolo pro život 2018, Česká televize připravila pro všechny příznivce horských kol reportáže z pátého podniku 19. ročníku KPŽ – Karlovarský AM bikemaraton České spořitelny, který se konal uplynulou sobotu 16. června v Karlových Varech.

Kameramani a sympatická redaktorka ČT byli v Meandru i na trati opět s námi. To, že během dne nelenili, ulovili parádní záběry ze slavnostního startu závodních tras na Kolonádě v překrásném centru města, spontánní reakce turistů a dalších lázeňských hostů při průjezdu pelotonu bikerů v jinak poklidných historických uličkách, závody dětí s jedním hodně přerostlým jezdce Junior Trophy v dresu Specialized, natěšené rodinky na nezávodní Fitness jízdě a všechny krásné pasáže západočeské přírody v okolí města Becherovky a blížícího se Mezinárodního filmového festivalu, můžete právě ve čtvrtek a v pátek ráno posoudit sami. Připomeňte si skvělou atmosféru ideálního sportovního dne na obrazovkách! Nebudou chybět záběry z dronu, rozhovory s vítězi a hvězdami závodu.

Vysílací časy reportáží ze závodu Karlovarský AM bikemaraton České spořitelny 2018 na programu ČT Sport: 

Čtvrtek 21. 6. 2018,  9:20 – 10 minutový záznam
Pátek    22. 6. 2018,  8:30 – 20 minutový záznam

Nestihnete premiéry? Pak se může stejně jako na všechny ostatní reportáže ze závodů KPŽ 2018 podívat ze záznamu na ivysílání České televize ZDE.

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé