Netradiční soutěže ve Znojmě: Kdo bude letos nejstarší a kdo nejtěžší?

Autor

Dobrá nálada, Vtípky a legrácky na účet kamarádů, demižóny s prvotřídním vínem, sladký burčák na dosah, milí lidé z pořadatelského štábu a nadstandardní ocenění všech vítězů… Bez toho si už závod v pohodovém Znojmě ani nedokážeme představit. Pořadatelé pro vás navíc připravili další dvě netradiční soutěže pro zábavu.

Netradiční soutěže ve Znojmě: Kdo bude letos nejstarší a kdo nejtěžší?

Cílem prvního netradičního klání  je ocenit nejstaršího bikera nebo bikerku, který/á se zúčastní jedné z vypsaných tras (B, C, D) Znojmo Burčák Tour Kooperativy 2018. Vítěz/ka bude vyhlášen/a a odměněn/a na pódiu před oficiálním vyhlášením medailistů z jednotlivých tras, vše na základě údajů, které jsou uvedeny v profilu závodníků KPŽ. Než ale ten největší kmet/kmetka převezme zaslouženou odměnu – láhev vynikajícího vína Znovín Znojmo a dobrot od společnosti „efko“, bude nutné stvrdit „své mládí“ platným občanským průkazem.

Loňský vítěz soutěže o nejstaršího účastníka Burčák Tour zjevně klame tělem i obličejem... Jsou tu ale další adepti, tak se nestyďte púřihlásit!

I kategorie nad 60 let to umí na tratích KPŽ pořádně rozbalit a zaslouží za to obdiv!

U druhé soutěže, která odstartuje po 16:00 na pódiu, se pobaví aktéři i diváci. Bude se soutěžit o bikera/ku s nejvyšší váhou. Zúčastnit se může úplně každý, kdo dojel do cíle některé z tras B, C, D Znojmo Burčák Tour 2018 a domnívá se, že mu ručička na váze ukazuje nejvyšší cifru ze všech účastníků závodu. Hlavní pořadatel Miroslav Kučera slíbil přinést svoji osobní váhu, převažovat se bude bez bot, abychom to Mírovi nepoškrábali, bez helmy, brýlí, hodinek a s prázdnými kapsami, aby si adepti na titul tímto způsobem nepřidávali potřebná deka.

Zveme na pódium všechny pořádné chlapáky a ženy s velkým „Ž“, majitele těžkých koster a betonových svalů i habány, kteří převyšují startovní pole o půl nebo celou hlavu. Tak trochu totiž tušíme, že tíha nebude znamenat tloušťku. Představte si, že by třeba do Znojma dorazil častý účastník seriálu Kolo pro život, veslař Ondřej Synek! Určitě by byl žhavým želízkem na vítězství právě on. Nestyďte se a přijďte v 16:00 užít si veřejné převážení na pódium. Další lahvinka eňo ňuňo znojemského vínka čeká třeba právě na Vás a Vaše přátele! Všechny ostatní v areálu prosíme, přijďte borcům fandit!

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé