Novinky na Kole pro život pro rok 2020

Autor

Kolo pro život si letos opět připravilo několik zásadních vylepšení a novinek, které ocení všichni účastníci populárních závodů. Vzhledem k tomu, že před každou sezonou stojí před organizátory nesnadný úkol, a to připravit celkem 15 závodů s nadstandardním zajištěním a profesionálními službami, není lehké najít takové lákadlo, které by bylo přínosem pro všechny. Nakonec Kolo pro život takovou novinku vymyslelo. 

Novinky na Kole pro život pro rok 2020

Fotky z každé trati pro všechny účastníky

Jednou z těch velkých událostí totiž nově budou fotografie ze všech závodů i tras pro všechny účastníky seriálu, a to zcela zdarma! Účastníci závodních tras A, B a C, děti ze závodů všech věkových kategorií i rodiny na nezávodní Family jízdě tak budou mít možnost stáhnout všechny fotografie a jednoduše je sdílet se svými přáteli.

Odkaz naleznete na stránkách kolopro.cz v sekci fotogalerie zde https://www.kolopro.cz/kolo-pro-zivot/galerie/fotogalerie/. Fotografie budou dostupné vždy v pondělí po závodě.
Vaše fotografie vyhledáte pomocí moderní funkce rozpoznávání obličeje. Na stránkách otevřete fotoaparát svého mobilu nebo počítače, vyfotíte svůj obličej a vyfiltrují se vaše fotky. Fotografie lze také vyhledat jednoduše zadáním startovního čísla do příslušného pole pro případ, že obličej by kvůli helmě a případným brýlím systém nerozpoznal.

Medaile pro každého z Family jízdy

Další zprávou, kterou ocení především naši nejmenší cyklisté, jsou krom výše zmíněných fotek z dětských závodů také unikátní medaile pro všechny malé i velké účastníky nezávodní Family jízdy.

Ve spolupráci s partnerem Lesy České republiky jsme si připravili pamětní a k přírodě šetrné medaile z kvalitního dřeva. A protože na Family jízdě, nejde o umístění ani výsledný čas, v cíli bude čekat medaile skutečně na všechny účastníky. Medaile budou mít pro každý závod jinou podobu i tvar, proto se vám nestane, že byste doma měli dvě stejné.

Unikátní Ninja dráha

Ninja dráha je super zážitek pro děti všech věkových skupin. Ninja dráha je součástí dětského programu v rámci akcí Kolo pro život a na dalších vybraných akcích České spořitelny. Mrkněte na trailer, co vás čeká: Šílená zábava na skákací Ninja dráze může začít!

Video ZDE: https://www.youtube.com/watch?v=kx-RA4jth1o&t=8s

 

Letos je možné navštívit Ninja dráhu na těchto závodech:

Znojmo Burčák Tour České spořitelny (5.9.2020)
Mladá Boleslav Tour ŠKODA Auto (12.9.2020)
Plzeňská MTB 50 Kooperativy (19.9.2020)
Ralsko MTB Tour České spořitelny (3.10.2020)

Doufáme, že vás tyto novinky potěší, a i letos se s námi vydáte přinejmenším na jeden ze závodů Kola pro život.

Na viděnou na startu,

Tým KPŽ!

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé